• чт. мар. 28th, 2024

„Ед Стафърд: първият човек в джунглата“ – трети сезон на приключенското реалити с Ед Стафърд с премиера днес от 21 часа по Discovery Channel

ByПетър Ангелов

ян. 30, 2023

Британският изследовател-пътешественик Ед Стафърд отново е в действие, като се изправя срещу най-големите експерти по оцеляване в света, за да разбере кой от тях е най-добрият.  В новия трети сезон на поредицата, „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“експериментът на Ед по пътя на самоусъвършенстването е по-голям от всякога. Първи епизод е с премиера тази вечер от 21:00 часа по Discovery.

Ед Стафърд търси перфектния рекорд – съвършенство за оцеляване. Той беше победен два пъти

в първия сезон и веднъж по време на втория сезон на приключенското си предаване. Сега, за трети сезон, той ще се предизвиква отново и то с шестима от най-трудните опоненти до момента, с които ще се впуснат в епичен сблъсък на шест различни локации.

 

Във всеки епизод Ед и неговият опонент ще бъдат екипирани с малко повече от ножове и ризи на гърбовете си, докато се състезават помежду си пет изтощителни дни. Ситуирани на враждебни терени, те трябва да търсят храна, да изградят подслон и да тестват своите умения и физическа издръжливост до краен предел – който стигне до финала на „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“  – печели.

От безплодните пустини на Кения до безмилостния терен на джунглата на Амазонка, Ед ще се хвърли към всеки разтуптяващ сърцето терен и ще подложи тялото си на неимоверни изпитания. Тази сезон пътешествието е глобално и ще предложи повече от вълнуващо пътуване, като преобрази начина, по който си представяме нашата планета.

Какво ще видим в първи епизод: „Шотландия с Мат Греъм“

Ед Стафорд предизвиква състезателя по издръжливост Мат Греъм на реванш в студените и брутални планини на Шотландия. Дуото ще се изправи пред мразовито студените езера на Шотландия, дълбоките ледникови долини и ще трябва да преодолее хипотермичните условия на терена, за да стигне до финлната точка от изпитанието – Бен Невис. Дали екстремните места ще накарат Ед да направи същите грешки, които го подведоха при предната му среща с Греъм? Или е научил достатъчно, за да изтръгне победата от пастта на поражението?

Гледайте нов епизод от поредицата „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“ всеки понеделник от 21:00 часа по Discovery.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *