• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Людмил (Котарачето): Имах ужасни училищни години, мразех се.. Крепяха ме мечтите ми! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

фев. 2, 2023

Днешното ми интервю е с Людмил, по-популярен като Котарачето, който доби огромна популярност в платформата TikTok. Наред с феновете, той отнесе и доста критика, но въпреки всичко – Людмил има смелостта да бъде себе си. От тормоза в детските години до върха в социалните мрежи и парчето „Лукс и пари“, вижте Людмил такъв, какъвто не го познавате.

Здравей, Людмил, Честита Нова Година! Нека започнем с това как си и къде те хващам?

– Хайст котарачета! Честита Нова Година, нека всички да бъдем живи и здрави. Хващаш ме в леглото (смее се), моето любимо място, иначе съм добре.  

Къде прекара празниците и с кого?

– Прекарах празниците с родителите си. Имахме доста тежка година в нашето семейство и беше важно за мен да съм си вкъщи близо до мама, тате и сестра ми. 

Получи ли много подаръци? Кой те впечатли най-силно?

– Получих кеш (смее се) – това което ми носи най-много щастие и разбира се, вече са похарчени за луксозни придобивки. Имам близка приятелка, която винаги ме изненадва със страхотни подаръци. Тази година не изневери на себе си и ми подари доста луксозни неща. Очаквах някой SHUGAR DADDY да дойде с една черна Гега, ама уви

А ти на кого направи подарък?

– Аз правя подаръци предимно на себе си (смее се), но купих на моите близки приятелки и на сестра ми. На мама и тате им подарих семейна почивка, нямам търпение вече  да отидем на нея и да си направя снимки във ваната (смее се). 

Какви цели си постави за тази година?

-Ооо, то при мен всеки ден е различно, аз съм зодия Близнаци все пак (смее се). Това е най-яката и луда зодия. Може би единствената ми цел е да си следвам мечтите. 

Ти си един от малкото истински хора, с които се запознах през последните години. Как така успя да запазиш себе си? 

– Благодаря за милите думи. Реално не знам как успях да опазя себе си от този странен свят в който живеем.. Може би нещото което ме запази като човек е това, че съм себе си. Не злобея и не завиждам, а просто следвам детските си мечти. Както обичам да казвам, живея живота на мечтите си. Пред моята аудитория съм напълно искрен, без маски и фалш, защото има много популярни лица, които на живо нямат нищо общо с фалшивия Instagram облик. 

https://www.instagram.com/p/CaNQvfsogKW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Популярността ти помага или пречи повече?

– Всяко нещо има плюсове и минуси. Аз лично гледам плюсовете и се радвам, че хората ме спират да се снимат с мен или да ми кажат, че ми се възхищават. До този момент единственото нещо което се е променило е, че не мога да се возя спокойно в градския транспорт за това си чакам личния шофьор (смее се).  

Реализирал си няколко фен срещи в различни градове. Разкажи ми, как протекоха те и как ти се отразява любовта на хората..

– Това беше сбъдната мечта за мен. Като малък, ходех на фен срещи и си казвах „Някой ден и ти ще направиш!“.. Не мога да повярвам че и този ден дойде. Имах фен срещи във Варна и София. Във Варна имаше над 100 човека, а аз очаквах около 10 (усмихва се). Трябваха ми няколко дни да осъзная, че това се е случило на мен. Иначе от еуфория почти нищо не помня как са протекли фен срещите ми.. Само знам, че се снимах с всички, дори мои фенове искаха да им се подписвам по тялото (смее се), но мисля че са преминали страхотно, особено когато виждам щастието в очите на моите Котарачета. Нямам търпение за нови фен срещи. От тях се зареждам с толкова много любов и енергия, че не мога да опиша. Неописуемо е, благодаря ви Котарачета. 

Наравно с любовта и подкрепата, не е малко и хейта към теб. Влияе ли ти и как се справяш?

– По никакъв начин не ми влияе, даже не ми и пука.. Никога през живота ми не съм писал  хейт коментар или да съм заплашвал някого. Смятам че да стигнеш до това и да пишеш хейт коментари и да заплашваш някого с убийство, всъщност ти си много ограничен човек, който няма план за реализация и води застоял живот и по този начин излива злобата си върху успешни хора.

Докато сме на темата за хейта, искам да те поздравя за смелостта да бъдеш себе си и да изглеждаш по начина, по който искаш. Трудно ли ти беше да вземеш това решение?

– Да бъда честен, да.. Много дълги години ми отне да се превърна в това, което виждате сега. Никак не е лесно, но съм щастлив че след няколко години борба, изглеждам по този начин. Аз съм влюбен в себе си и искам всички хора да обичат на първо място себе си, защото друг човек  няма да го направи за вас! Също много важно нещо, научете се да си бъдете самодостатъчни – аз лично обожавам да бъда сам, да прекарвам време със себе си, да се водя на шопинг и да ходя по кафенца (смее се). 

Предполагам си бил обект на нападки още от ранна детска възраст. Как успя да издържиш психически и какво те крепеше през този период?

– Имах ужасни училищни години, ненавиждам този период от дъното на душата си. Не можете да си представите колко могат да бъдат коварни децата. Единственото нещо което ме крепеше бяха мечтите ми, много исках пътувам и да имам скъпи дрехи и постоянно гледах модни ревюта или четях различни пътеписи на хора които пътуват по света, другото нещо което ме крепи и до ден днешен е моята сестричка искам да се гордее с мен. Иначе психически бях рухнал доста дълги години, мразех се, не исках да живея просто чаках момента да завърша и да приключи тази мъка. 

На кого би искал са благодариш най-много?

– На моята майка, че ме подкрепя и закриля имам най-добрата майка на света. 

Кое е най-лошото нещо, което си чувал за себе си?

– Има много да изброявам.. (смее се) Например, „Ето го този п*дал/нищожество“, „Не е трябвало да се раждаш“ и подобни. 

А най-хубавото?

– „Обичам те!“ и „Благодаря че те има“. Често получавам такива съобщения от моите фенове.

Успя ли да намериш истински приятели?

–  Определено популярността ме срещна с много хора и съм щастлив, че открих няколко истински приятелки. Но преди да стана Котарачето, когато бях просто Людмил, имах и имам една приятелка, която ми е като сестра – моята Габи. Тя е единствения човек, който ме познава на 100%.

Бил ли си някога влюбен?

– Често се влюбвам в новите ми обувки (смее се), но иначе да, бил съм влюбен веднъж. Както казват, първата любов ръжда не хваща. 

Коя е мечтаната от теб дестинация?

– Искам да изпия Космополитън в Манхатън и да си снимам секси дупето на Малдивите (смее се).. Отговорих ли подобаващо?

След 5 години се виждаш..

– Виждам се в Дубай, разорил няколко Шейха и живея луксозно както заслужавам (смее се). 

Какво искаш да ти се случи през 2023 година?

– Искам да участвам  в реалити предаване, да се снимам в клип на Галена и да обикалям по света. Другото.. каквото е писано, ще стане. 

Можем ли да очакваме втора песен и как се роди идеята за „Лукс и пари“?

– Още от много малък изнасям концерти в моята стая и  винаги съм искал да имам песен, но нямах смелостта и аудиторията. Когато вече се развих достатъчно и имам огромна аудитория, бях спокоен и чаках деня, в който просто един ден ще събудя и да си кажа „Искам до края на месеца да излезе песента ми (смее се).  Клипа исках да е още по-провокативен, но ме беше страх да не го свалят. За следваща песен все още не съм мислил, но определено Котарачета ми очакват вече втора песен така че обещавам да направя. 

Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти цялото щастие, любов и късмет на света, защото ги заслужаваш и нека най-доброто в личен и професионален план предстои. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам си много здраве и щастие а на всички читатели пожелавам много Лукс и пари. 

С много любов Котарачето!

https://www.instagram.com/p/CVIX0YHIA4T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *