• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ЕЛИО ОТ ЗЕМЯТА НИ ПРИЗОВАВА ОТ 1 МАРТ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

юни 14, 2023
AMBASSADOR ELIO? – When Elio (voice of Yonas Kibreab), an underdog with an active imagination, is inadvertently beamed up to an interplanetary organization with representatives from galaxies far and wide, he’s mistaken for Earth’s ambassador to the rest of the universe. Disney and Pixar’s all-new feature film “Elio” is directed by Adrian Molina (screenwriter and co-director of “Coco”) and produced by Mary Alice Drumm (associate producer of “Coco”)—the intergalactic misadventure launches in theaters March 1, 2024. © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Доведете ни вашия лидер!

 

От векове хората се обръщат към Вселената в търсене на отговори. През пролетта на 2024 година Вселената най-накрая ни отговаря – само че се обажда на грешен номер. На 1 март Дисни и Пиксар ни призовават да се запознаем с Елио от Земята, който ще ни отведе на уникално фантастично пътешествие извън пределите на планетата ни сред изпълнените с невероятни чудеса измерения на безкрайния Космос, където ще открием, че нищо не е невъзможно за тези, които се осмеляват да мечтаят.

Елио е артистичен, креативен и запален почитател на затворения живот младеж, на когото му е трудно да се впише в своята среда и по-важното – да намери място, на което да принадлежи. Майка му Олга управлява свръхсекретен военен проект, целящ разкодирането на странен извънземен сигнал, но в крайна сметка Елио е този, който по случайност осъществява контакт и се оказва телепортиран в Космоса. Там той се изправя пред Обединените напреднали вселенски видове и по погрешка е взет за посланик на Земята. Разделен от семейството си, Елио се отправя на вдъхновяващо космическо пътешествие, което го среща с пъстра палитра от чудати извънземни, всеки от които има своите странности и традиции. С подкрепата на новооткритите си приятели, Елио трябва да се ориентира в опасни непознати светове, да се справи с множество предизвикателства и да отключи вътрешната си сила, за да изпълни ролята си на посланик на Земята…

Дали Елио ще успее да открие себе си и да спаси Земята, ще разберем догодина през март, а дотогава можем да надникнем към красивия, невероятен свят на Елио от Земята с първия трейлър на филма, който ни запознава с леко непохватния, но ужасно умен и симпатичен младеж и привидно непосилната задача, пред която се изправя. Подгответе се да се впуснете в приключение, което ще провокира въображението ни, ще докосне сърцата на малки и големи и ще ни напомни за необикновения потенциал, който се крие във всички нас. „Добре, чао, обичам те!“.

Режисьор на Елио от Земята е Ейдриън Молина (Тайната на Коко), а продуцент е Мери Алис Дръм. Ролите в оригинал озвучават Америка Ферера, Брад Гарет, Йонас Кибриъб и др.

Елио от Земята пристига само в кината от 1 март.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *