• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емануела и Джия залагат на „Мамино синче“

ByПетър Ангелов

юни 9, 2020

Мега звездата на телевизия „Планета“ – Емануела, съвсем скоро обяви че ще направи една малка промяна. Промяна се крие в това, че всички очаквахме „Направо в коша“ – анонсираното през изолацията музикално предложение, което трябваше да направи своята премиера. Е, нещата са малко по-различни и сега премиера ще направи „Мамино синче“.

https://www.instagram.com/p/CAvoRonHCmR/?igshid=dyxi0igt3qin

Постът в социалната мрежа на хитовата Емануела развълнува меломаните, защото на кадъра, изпълнителката се намираше в студиото на хитмейкъра Оцко. През годините, Емануела и Оцко се доказаха като изключително успешен тандем и феновете нямат търпение да видят какво са сътворили отново. Емануела загатна и за една изненада, която вече е разкрита – Джия, дуетната половинка на Емануела в „Мамино синче“.

Джия е нов артист на музикална компания „Hit Mix Music“, който ще дебютира изключително ударно. Определено дуетът ѝ с Емануела ще я изстреля директно на върха, а мега звездата не крие че е впечатлена от таланта на младата изпълнителка.

Ето какво написа тя в социалната мрежа Instagram:

По този начин бе разкрит и първият кадър на двете изпълнителки от предстоящият дует. „Мамино синче“ е по музика и аранжимент на Оцко и текст на топ тандема Александър Попов и Петър Петров. За гримът се е погрижил Микеле, а косите са поверени на Ивайло Колев. Стайлингът е поверен на Ива Атанасова, а фотосесията към „Мамино синче“ е реализирана с фотографа Георги Малев.

Очаквайте премиерата на „Мамино синче“ съвсем скоро!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *