• чт. мар. 28th, 2024

Ето защо Роял Спа Велинград е предпочитан избор

ByПетър Ангелов

мар. 20, 2021

Имаме щастието, хотел Роял Спа Велинград да се намира в сърцето на Родопа планина, където въздухът е най-лечебният в света!

Природата на България, освен приказно красива е и силно лечебна. Учените категорично потвърждават, че въздухът в Родопите е сред най-лечебните в целия свят. Това е единствената планина в България и една от малкото по Земята с изключително високо ниво на отрицателна йонизация. Според редица изследвания е доказано, че отрицателните йони подпомагат алфа вълните на мозъка и увеличават тяхната амплитуда. Поради това свойство се подобрява настроението ни, като се повишава отделянето на хормона на щастието, подобрява се самочувствието ни и се стимулира в пъти повече умствената ни дейност. Те имат и терапевтично действие върху хреми, синузити, бронхиална астма, алергии, мигрени, родилни и постоперативни болки.


Друго много силно предимство на отрицателните йони е, че убиват бактериите и вирусите, те увеличават капацитета на абсорбция и усвояване на кислорода, като ускоряват процеса на доставянето му до клетките и техните ядра.
„Родопския въздух”, освен всичко друго е и с високи параметри в UV спектъра, с много малко микроби и способност да убива такива, досущ като чесъна и лука.
Всяка глътка от този въздух ни насища с енергия и жива сила, от която имаме нужда, за да живеем един пълноценен живот!
Поставете себе си и здравето си на първо място, презаредете физическото си тяло и обогатете духа си сред планинските кътчета около хотел Роял Спа Велинград!

Резервирай сега на: 070012255

Последвайте Роял Спа Велинград:

Официален уебсайт

Facebook страничка

Instagram профил

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *