• чт. мар. 28th, 2024

Лияна се отдаде на заслужена и екзотична почивка

ByПетър Ангелов

дек. 10, 2020

Изпълнителката на “Съни Мюзик” и ефира на “Фен ТВ” – Лияна, споделя кадри в социалната мрежа Instagram от своята екзотична почивка.

Локацията е изключително интересна и бленувана от мнозина – Малдивите, а певицата не престава да споделя фотоси и сторита, с които прави многобройните си почитатели част от нейната почивка.

Дали Лияна се радва на Малдивите или Малдивите се радват на нея, не можем да кажем, но можем да отбележим че определено Лияна е в топ форма.

Разбира се, за да бъде в перфектна форма, Лияна се отдава и на тренировки, които ке пропуска да направи дори и на Малдивите.

Красивата изпълнителка с невероятно чиста душа може да се отдаде на абсолютно заслужена почивка, защото в трудната за всички 2020-та година, тя представи два музикални проекта, които още с премиерата си се превърнаха в тотални хитове.

Първият проект бе “Момичето”, който е по музика на Лияна и Мартин Биолчев и аранжимент на Мартин Биолчев. Текстът е написан от самата изпълнителка, а режисьор на видеото е Николай Скерлев. Във видеото, участие взема и дъщерята на Лияна – Дениз, с която са по-скоро като сестри. Видеоклипът се радва на голяма гледаемост в YouTube, а песента се превъна в една от любимите на меломаните. В песента, участие взема и нейният братовчед и обичан изпълнител Константин. Фючърингът определено допринася за големият успех на проекта.

Вторият музикален проект на Лияна е със заглавие “Като хлапе” и е на любовна тематика. Отново е фючъринг с Константин. Във видеото участие отново взема Дениз, а двете с Лияна стоят просто перфектно една до друга. Музиката и аранжиментът са на Мартин Биолчев, а текстът е на Лияна. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. Красивата и много талантлива Лияна ни пренася на крилете на кюбовта с този проект. Карате те да усетиш емоцията на любовта, да искаш да бъдеш влюбен.. Успехът на “Като хлапе” е световен. Популярната социална мрежа TikTok сложи песента като банер и той събра за кратко време толкова милиони гледания, колкото нито една друга песен от България. Дори има и тренд “Като хлапе” в социалната мрежа, в който хората пеят песента и правят видео на нея. Любопитен факт е, че хора от всякаква националност участват в тренда и са впечатлени от нашата изпълнителка. Музикалният издател “Worner” избра “Като хлапе” за песен на месец ноември за Централна и Източна Европа.

А над какво ново работи Лияна – ние не знаем. Знаем само че ще вложи сърце и душа в предстоящият си проект и ще следва музикалната си линия. Меломаните са истински впечатлени от Лияна, защото тя прави качествена продукция, а не залага на комерсиалното. Певицата има своя линия в музиката и определено това се оценява от феноете.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *