• чт. мар. 28th, 2024

Меломани: Хитът на 2020-та година е “Проблем”

ByПетър Ангелов

дек. 11, 2020

2020-та година е трудна за цялото човечесто. Човечеството бе засегнато от коварният вирус COVID-19, но това не попречи на изпълнителите да създават музика.

Има една песен обаче, която се открои на фона на всички останали. Има една песен, която се запя от малки и големи. Нещо, което не се беше случвало от много време. Една песен, която се ротираше в ефира на “Фен Тв” и по родните радиа. Една песен, която превъртя брояча за гледания в YouTube. Една песен, която в малкото време в което клубовете бяха отворени, се поръчваше на DJ-те и се въртеше по няколко пъти на вечер. Една песен, която почти всички изпълнители пееха на свойте клубни изяви. Една песен, която дори и на онлайн партитата се поръчваше по няколко пъти. Да, това е колаборацията на Софи Маринова и Константин, а именно “Проблем”.

Двамата изпълнители зарадваха всички свой почитатели още с премиерата на дуета си, а още от тогава, меломаните предричаха голям успех на проекта и ето че е вече факт. “Проблем” оглавяваше музикалните класации в редица сайтове, а феновете не спираха да подкрепят любимото си музикално предложение.

Нещо повече, след грандиозният успех на “Проблем”, меломаните настояват двамата изпълнители да се обединят отново и да направят втора колаборация. Дали това ще се случи, предстои да разберем.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *