• вт. мар. 19th, 2024

Лоши хора свалиха концерта на Роксана от YouTube

Както всички знаете, обичана изпълнителка Роксана, представи новогодишният си концерт, малко преди часовникът да удари полунощ и да посрещнем новата година.

Хиляди меломани гледаха концерта на Роксана както от България, така и на Балканите. Припомняме Ви, че след представянето на сръбският хит „Kazna“ с Ваня Лакатош, интересът към Роксана от балканските държави се повиши.

За съжаление, концертът на Роксана бе свален от YouTube. Причината все още не става ясно, но ето какво сподели Роксана в социалните мрежи.

Добро утро! Аман от лоши хора !Сигурно вече сте установили, че концерта го няма в YouTube канала ми, но работим по отстраняването и разрешаването на проблема и скоро отново ще можете да му се радвате.
За съжаление, докато ние се поздравяваме за новата година, лошите хора не празнуват и нямат почивен ден. Толкова хора събудих в последният един месец, че не е истина.. Защото осъзнаха, може би ,че няма незаменими и неповторими в тази игра, а уважението не е задължително, то се заслужава! Всяка една звезда не трябва да гледа на себе си като такава, ако иска да е звезда в очите на публиката! Благодаря ви ,че ви имам, вие сте моята сила. Прегръщам ви много силно и топло. Винаги ваша, Роксана!“

Нашият екип се надява по-бързо да бъде отстранен проблема, за да може да слушаме заедно с всички меломани, концертът на певицата.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *