• вт. мар. 19th, 2024

Брандът „I-AM“ с висока оценка от феновете

И докато клубовете бяха затворени, ето че екипът на „Alpha Music“ успя да създаде нещо, което да достигне до феновете. Нещо, което е различно от музиката. Това е брандът „I-AM“.

„I-AM“ е бранд, основан от екипът на музикалният лейбъл и топ дизайнера Миглена Каканашева – Мегз. Галин, Горан, Десита, Лидия, Адам и Маджуна, в колаборация с Мегз, създадоха едновременно удобни и достъпни артикули, които са по последен писък на модата.

И ако някой е бил скептично настроен към бранда, то време е всички съмнения да паднат. Материалите за изработка на артикулите са от най-висок клас, което ги прави незаменими, на фона на достъпната цена. Феновете на „Alpha Music“, а и тези на модата, успяха да се докоснат до артикулите и споделят мнения, че са изключително добре направени и много качествени. Нещо повече, дори са надминали очакванията им.

Брандът „I-AM“ предлага както дамски, така и мъжки артикули. Иновацията тук е, че се предлагат и екипи за двойки! Все пак, на снимките в социалните мрежи, всички искаме да сме готини, нали така?

Ако не сте пробвали артикули от брандът, то тогава обезателно го направете! Освен че подкрепяте любимите си изпълнители и топ дизайнерката, подкрепяте и българското производство!

Можете да последвате „I-AM“ навсякъде:

Facebook страница

Instagram профил

Уебсайт

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *