• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мисис България Роксана Кирилова сподели своите усещания на премиерата на книгата „Усещане“

ByПетър Ангелов

май 25, 2021

В навечерието на най-българския празник 24 Май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост в гр. Варна бе представена най-новата книга на писателката Десислава Христова – “УСЕЩАНЕ”.

Мисис България Роксана Кирилова бе специален гост на премиерата на най-новата книга на писателката Десислава Христова – „Усещане“. Събитието се състоя в Small city café в комплекс „Св. Св. Константин и Елена“ в морската столица Варна.

Роксана Кирилова даде старта на представянето на книгата, като първо представи авторката и после прочете разказа от „Усещане“, който най-много я е докоснал.

„Всички ние усещаме живота по различен начин. Всеки сам преценя как да живее, но аз призовавам хората да живеят според „искам“, е не според „трябва“. Сигурна съм, че рецептата за щастливо изживян живот е живот, живян със сърцето.“ – с тези думи Роксана Кирилова се обърна към гостите на събитието, а на авторката Десислава Христова тя пожела да не изневерява на стила си – да описва с прости думи сложни взаимоотношения и винаги да бърка така дълбоко в съзнанието и душата на читателя.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *