• чт. мар. 28th, 2024

Няма начин да сбъркате с подарък от РЕФАН!

ByПетър Ангелов

мар. 8, 2021

Какво да подаря за 8 март? Този въпрос сигурно тормози днес милиони! Няма начин да смъркате в избора си, ако се доверите на РЕФАН! Компанията за парфюмерия и козметика доказа през годините, че продуктите й са от най-високо качество и ниво.

Навръх световния ден на жената в магазините на РЕФАН в цяла България ще откриете десетки атрактивни и суперизгодни промоции на различна козметика. На практика заплащайки един продукт вие ще получите един или дори два продукта от съответната серия напълно безплатно.

Продуктите от най-хитовите и най-търсените серии козметика сега са съчетани в страхотни подаръчни комплекти! Shea/Karite, Queen Rose, Pure Rose Perfection,Gardenia and Rose, Himalayan Goji Berry, Gardenia and Rose, Youthful perfection, Men perfection 1, Olive… Топ-продуктите от тези козметични серии са в уникални промоции. В промоция са подаръчните комплекти от серията Рефан Интенсе, който съдържат парфюм и парфюмен душ гел от същия аромат. (ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ТУК>>>)

А може би искате да изберете за подарък някой от ароматите от бутиковата серия Limited Bled. Всички те са на ваше разположение! Стилни и богати аромати на най-атрактивните цени! (Изберете предварително търсения от вас аромат ТУК>>>)

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *