• чт. мар. 28th, 2024

„Просто секс“ на Галин и Диона с премиера до броени часове!

ByПетър Ангелов

юни 6, 2020

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галин, заедно с младата надежда на „Alpha Music“ – Диона, ще представят съвместният си проект със заглавие „Просто секс“.

В социалните мрежи се появи тийзър, който анонсира малка част от видеото, а меломаните вече тръпнат в очакване за предстоящият хит на двамата изпълнители.

„Просто секс“ се очаква да бъде тоталният хит на лятото. Галин винаги е държал най-високо ниво за проектите си, а откакто се изявява и като продуцент, той спокойно показа че може да съчетава двете неща абсолютно перфектно. Доказателството са многобройните хитове, които направиха премиера на трите изпълнителки на музикалната компания. Това че те са най-търсените изпълнителки за участия – също. Наистина, от години не е имало толкова силни дебютанти в поп-фолка!

Така че, пригответе се за нещо супер взривяващо, което ще гърми много време в клубовете и ще бъде любимо парче на всички ни. Защото комбинацията между Галин и Диона е взривоопасна..

А сега.. Всички тръпнем в очакване на пресатоящият хит, а до тогава, чуйте малка част от „Просто секс“, която преди време, самият Галин сподели на стори в Instagram.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *