• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Райското кътче на Свети Влас- Апарт хотел Вила Флоренция

Апарт хотел „Вила Флоренция“ е онова райско кътче на брега на морето, което всеки си мечтае да посети. Намира се в малкото курортно градче Свети Влас, между лазурния бряг на Черно море и зелените склонове на Стара планина. Предлага луксозни стаи и обслужване. Десетки личности от българския хайлайф избират именно апарт хотел „Вила Флоренция“ за своята почивка заради изключително високото му качество.

 Комплексът се намира само на 100 метра от прекрасен плаж с фин пясък и кристално чисти морски води. Състои се от две сгради, всяка от които разполага със студия и апартаменти с една, две или три спални. Стаите имат уникален изглед към морето и залеза. Тишината и спокойствието на гостите в хотела са гарантирани.

Апарт хотел „Вила Флоренция“ се отличава от останалите хотели по Черноморието с уникалното по рода си СПА. Предлага се голямо разнообразие от козметични процедури и масажи. Гостите на хотела могат да се отдадат на пълен релакс край големия басейн, който също разполага с уникална гледка към морето. Комплексът предлага още турска баня, руска баня, солна стая и други луксозни изкушения за своите посетители.

Стаите в хотела са обзаведени по последния писък на модата. Съчетават в едно стил, удобство, изисканост и уют. Освен че предлага стаи под наем за ден, седмица или месец, комплексът разполага и с луксозни апартаменти, които всеки може да закупи. Апарт хотел „Вила Флоренция“ безспорно е перлата на Свети Влас. Всеки, който го посети веднъж, се връща отново и отново за още невероятни моменти.

Линк към сайта: https://villa-florence.com/bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *