• вт. мар. 19th, 2024

РЕФАН предлага на промоция една от най-ефикасните си серии, с която да забавите стареенето

ByПетър Ангелов

авг. 5, 2022

В забързаното ежедневие не забелязваме как се появяват първите бръчици, отпуснатата кожа и загубата на хомогенен тен. За да върнем часовника и да забавим стареенето, използваме различни средства. Едни от най-ефикасните се оказват тези, взаимствани от природата. Такъв е и екстрактът от охлюви, който е основна съставка на продуктите от серията на РЕФАН SNAIL AND ROSE PERFECTION. Неговото основно свойство е да активира кожата, тъй като съдържа много ценни за нея компоненти. Заедно с органична розова вода, двете активни съставки възстановяват кожата, като я овлажнява в дълбочина и възвръща нейната еластичност.

Козметична серия „Snail and Rose Perfection” включва продукти, подходящи за всеки тип кожа, които осигуряват цялостна грижа за лицето: дневен крем, нощен крем, серум и измиващ гел. В момента целият комплект е на промоция в магазините на РЕФАН и можете да го закупите само за 50 лева, като по този начин ще спестите 14 лева. Промоцията има и втори вариант, в който за 29,98 лева, спестявайки 10 лева можете да се сдобиете с 3 от четирите продукта, а именно нощен крем, серум и измиващ гел.

Продуктите са обогатени с:

– Органична розова вода – ROSA DAMASCENA – действа успокояващо и противовъзпалително. Тя тонизира и освежава кожата на лицето, подобрява кръвообращението и поддържа водния баланс в обмяната на веществата, като по този начин овлажнява и омекотява кожата.

– Екстракт от охлюви – едно от най- ефикасните средства за регенериране на кожата, като благодарение на своите ценни компоненти засилва синтеза на протеини, хидратира и забавя стареенето. Неговото основно свойство е да активира кожата, като стимулира клетъчните функции и по този начин я възстановява и заздравява. Съдържа много ценни за нея компоненти:
Алантоин-подпомага отделянето на мъртвите клетки и стимулира регенерацията на тъканите. Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията. Възстановява водния баланс на кожата и омекотява загрубялата кожа. Способства за естествената регенерация на клетките на кожата след продължително излагане на слънце.
Колаген и еластин – подобряват еластичността на кожата и намаляват фините линии. Образуват гъвкава мрежа, която придава еластичност и здравина на кожата. Регулират хидратацията на кожата.
Гликолова киселина – тя е с най-малка молекула от всички алфа-хидроокси киселини и поради тази причина лесно прониква през кожата. Тя отслабва връзките между най-повърхностните клетки на епидермиса, което води до отделянето им и изглаждане на релефа. Стимулира синтеза на колаген и еластин в дермата. Хидратира в дълбочина и тонизира тургора на кожата.
Хиалуронова киселина – естествена съставка на кожата, която има изключителната способност да задържа близо хиляда пъти собственото си тегло вода.Активира деленето на клетките и възстановяването на кожата, намалява бръчките, придава обем на стареещата кожа, хидратира тъканите в дълбочина.
Протеини – омекотяват кожата.- Витамин Е- намира много широко приложение в козметиката поради силните защитни функции, които изпълнява. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене на кожата, предизвикано от UV- радиацията, като проявява антиоксидантни свойства и намалява броя на увредените клетки. Действа противовъзпалително и хидратиращо.

Всички продукти на промоция можете да разгледате ТУК>>>

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *