• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана блести на сцената на „Grand Specijal“ Сърбия в роклите на София Борисова и ROMANTIKA FASHION

ByПетър Ангелов

май 14, 2021

Роксана набира все по-голяма скорост и съвсем скоро, пределите на нейната популярност ще излязат извън България.

Гласовитата певица, която само преди броени дни грабна завидният приз „Кралица на ромите“, сподели в социалните си мрежи една голяма новина. Както всички знаем, освен българската версия на тоталният хит „Кралица“, съвсем скоро ни очаква и премиерата на на „Kraljica“ – сръбският вариант на българският хит.

Именно сръбската версия на „Kraljica“, направи своята премиера на сцената на „Grand Specijal“, а съвсем скоро, всички ние ще можем да видим и чуем изпълнението на ангелогласната Роксана, която впечатли сърбите както с вокални умения, така и със завидни танци.

От публикацията става ясно, че Роксана е изпяла две песни, а именно нечуваната до момента сръбска версия „Kraljica“ и „Ederlezi“ в изпълнение на Рокси.

Певицата не пропусна да благодари за тоалетите, с които призна че се е чувствала като истинска кралица и определено грабна вниманието на всички в Сърбия. Тоалетите са дело на топ дизайнерът София Борисова и нейният бранд ROMANTIKA FASHION.

Меломаните признават че нямат търпение да че чуят и видят изпълненията на Роксана в съседна Сърбия, а това ще се случи след броени дни. Певицата сподели пред нашият екип че подготвя куп музикални изненади, които много скоро ще бъдат факт.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Роксана блести на сцената на „Grand Specijal“ Сърбия в роклите на София Борисова и ROMANTIKA FASHION”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *