• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Сменена дата за сватба постави Роксана в комична ситуация /ВИДЕО/

ByПетър Ангелов

юли 21, 2022

Балканската звезда Роксана бе специален гост в едно най-гледаните телевизионни предавания, а именно „На кафе“ в ефира на NOVA.

РОКСАНА СПРЯ ДВИЖЕНИЕТО НА ПЪТЯ И ДОКАЗА КОЛКО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ИМА

Там, певицата успя да разкаже за новият си проект „Девла Исусе“, който предизвика истински фурор, защото е кавър на гледаната над милиард пъти „Halo“ на Бионсе и носи социално послание за времената, в които живеем днес. В парчето се пее за това, как хората сме забравили ценните неща и сме се фокусирали върху материалното, за вярата в Бог и войната в момента..

Освен за новият музикален проект, Роксана сподели истории от близкото и далечно минало, а една от тях успя да разсмее както зрителите, така и всички в студиото на „На кафе“.

ЗА 9 ЧАСА ПРЕВЪРНАХА РОКСАНА В ПРИНЦЕСА

Цъкнете тук

Преди време, семейство поканило певицата на тяхната сватба, но поради бременност, отложили сватбата с година и уведомили Роксана по телефона. Вероятно от бързане за участие или динамично ежедневие, певицата забравила да си запише и като наближила датата, тя отишла в уговореният ресторант. Озвучителят си свързал техниката и тя седнала отстрани да стане време за сватбата.

ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА! РОКСАНА СНИМА ЗА..

Нищо неподозиращият младоженец, отишъл при Роксана и я попитал какво прави там. Не че не искал да бъде на сватбата им, просто споделил че не могат да си я позволят. Рокси отговорила че е уговорена сватбата и дори има капаро. От дума на дума, станало ясно че става въпрос за грешка и младоженецът помолил Роксана да изпее една или две песни, тъй като така или иначе била там.

Какво още сподели Роксана, гледайте видеото от гостуването и в „На кафе“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *