• чт. мар. 28th, 2024

Софи Маринова с генерална репетиция за концерта 

ByПетър Ангелов

май 18, 2022

 Най-актуалният клуб в нощна София Planeta by Eleven предизвиква гост-изпълнителите да излязат от зоната си на комфорт. Всеки изпълнител отправя предизвикателство за следващия си колега и изпълнява желанието на предишния. 

Последната предизвикана изпълнителка беше Софи Маринова. Докато чуе какво я предизвиква нейната млада колежка Лидия, Софи беше замръзнала на сцената и треперете от страх да не е свързано с пеене на английски. За нейна радост Лидия я накара да изпее „Жива рана“ на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. 

„На Софи й предстои голям концерт в Арена Армеец с Ку-ку бенд и искам да загрее преди това с техен вечен хит“, сподели преди това Лидия. Софи в началото не успя да се сети коя е песента, но препълненото заведение веднага й помогна с текста. Софи получи мощни аплодисменти и отправи интригуващо предизвикателство към своята колежка и приятелка Преслава. 

Илиян бе първата предизвикана звезда и трябваше да продаде няколко балона с райски газ на клиенти в заведението. След това Меди пък трябваше да вдиша балони, Емануела пък правеше шотове зад бара, Лидия трябваше да имитира Анелия, а пък самата Анелия се правеше на Лили Иванова.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *