• чт. мар. 28th, 2024

ЧЕРНОМОРЕЦ АПЛОДИРА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТУРНЕТО С КАУЗИ “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022

ByПетър Ангелов

авг. 27, 2022

„ДВЕ ПЪТЕКИ – КАТО ДВЕ КАУЗИ“! Това бяха думите на създателя на легендарната рок група „СПРИНТ“, Пейо Пеев, след края на концерта и в ЧЕРНОМОРЕЦ, който е част от националното турне на група Спринт и приятели.

Легендарната рок група „СПРИНТ“ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров – ПР и изпълнител, Захари Чернев, група „Хоризонт“ и още приятели на групата обединиха творчеството си в подкрепа на две каузи с изключително обществено значение за България – Националната кампания „Роди дете в България“ и Каузата „За повече българска музика в националния ефир“.

„Роди дете в България“ популяризира инициативите на Фондация „Мечта за дете“ и на Информационната кампания под надслов „Да сверим биологичния си часовник на време“ и оказва подкрепа на жени и двойки с репродуктивни проблеми, а каузата „За повече българска музика в национален ефир“ отново стана актуална и обедини утвърдени и млади музиканти и изпълнители в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

Лятното турне “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се провежда в различни курорти на нашето красиво Черноморие. То ще продължи и през есента в други градове на страната и ще обединява изкуството и социалните послания в подкрепа на обществено-значимите каузи.

Кметство „Черноморец“ подкрепи концерта и благодари на СПРИНТ и всички участници, за това, че са избрали красивия курорт за една от спирките на турнето и са направили жителите и гостите на града съпричастни с каузите.

По време на концерта бяха раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените.

 

Турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се организира от СПРИНТ Продакшън с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Основни партньори са „Агенция за публични комуникации „Профайл“, Фондация „Мечта за дете“, Агенция „Сребърен ключ“, медиен портал „Мама Зона“, медиен портал My Family, Сдружение „Жени с кауза“, Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“.

 

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *