• пт. мар. 29th, 2024

Честит рожден ден, д-р Десислава Безинска-Шеинкова

ByПетър Ангелов

сеп. 9, 2021

Днес рожден ден празнува, един от най-добрите психолози в Благоевград и Югозападна България, а именно д-р Десислава Безинска-Шеинкова.

ПРОЧЕТИ ИНТЕРВЮ С Д-Р ДЕСИСЛАВА БЕЗИНСКА-ШЕИНКОВА

Д-р Десислава Безинска-Шеинкова е помогнала на хиляди хора, а нейната специалност са хазартно зависими хора.

Д-р Десислава Безинска-Шеинкова – ПСИХОЛОГ в София и в Благоевград, с бакалавърска степен по „Психология“ и магистърска – „Психология на управлението“. Доктор по „Психология на труда и професионална психодиагностика“ към ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, автор на книгата „Отровни стихове, легенди и една… Нимфея“. Пълноправен член на Дружество на психолозите в България (ДПБ) и координатор на дружеството за Югозападна България, сертифицирана от университета в Северна Каролина с лектор Барбара Фредриксън в „Позитивна психология“. Обучена и сертифицирана в направление „Позитивна психотерапия“ и „Хипноза и хипнотерапия“, член на Българска Асоциация по Хипноза (БАХ), от 2019 година е и сертифициран Шуслеров терапевт. Практикуващ психолог и работи в собствен кабинет.

Д-Р ДЕСИСЛАВА БЕЗИНСКА-ШЕИНКОВА: ТРЕВОЖНОСТТА ВОДИ ДО ПАНИК АТАКИ

Нашият екип пожелава на д-р Десислава Безинска-Шеинкова, много успехи както в личен, така и в професионален план, да бъде много обичана, да бъде здрава и винаги да помага на хора, които имат нужда. Пожелава ѝ още никога да не се променя, защото е един невероятен човек.

Зя връзка с д-р Десислава Безинска-Шеинкова:

тел.:0877 99 63 29
viber: 0877 99 63 29
e-mail: desislava_bezinska@abv.bg

Facebook страница

Instagram профил

YouTube канал

Официален уебсайт

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *