• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

50% отстъпка за всеки втори парфюм в два от фирмените магазини на РЕФАН в Пловдив!

ByПетър Ангелов

окт. 27, 2023

Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, излезе с ново изгодно и привлекателно предложение за своите клиенти под тепетата. В два от фирмените магазини на REFAN от 25.10 до 24.11 тази година ще можете да се възползвате от 50% отстъпка за всеки втори парфюм от хитовата серия Intense eau de Parfum от 55 мл. Изборът на аромати и е меко казано огромен, като парфюмите са разделени в 3 категории: женски, мъжки и унисекс /РАЗГЛЕДАЙ ТУК>>>/. Възползвайки се от промоцията ще можете да се сдобиете с два парфюма на цена 36 лева в комплект.

Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати. Към тях иноваторите на REFAN непрекъснато добавят нови ухания, които са в крак с новите тенденции в света на парфюмите – „екстрийм“ и интенз“ – различни от добре познатата класика. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав с акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.
Ако сред голямото парфюмерийно изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM. Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък.

Двата фирмени магазин на компанията, в които можете да се възползвате от изгодното предложение се намират на „Центъра“ на адреси:
– улица „Княз Александър I-ви“ 16 /Главната/
– улица „Капитан Райчо Николов“ 35

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *