• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Балканската звезда Андреа, съвсем скоро ще зарадва многобройните си почитатели! Певицата загатна за снимките на ново видео, след като публикува кратко видео в социалната мрежа Instagram.

Меломаните вече правят догатки, дали любимката им не снима така дългоочакваното видео към песента „Егоист“ по музика и аранжимент на хитмейкъра Оцко!

„New video now“ – това е краткото съобщение под клипа. На него, виждаме красивата Андреа в компанията на популярен модел, влогър и потребител на TikTok с над 224 000 последователи.

За повече кадри от предстоящият видеоклип, можете да цъкнете тук!

https://www.vbox7.com/play:756b9bf125

За косите си, Андреа се е доверила на Васил Петровичин, а за гримът на Кирил Чалъков. Фотосесията към предстоящото видео е дело на Tibor Golob и Hiken Shtiken. Визията на балканската звезда е от нейният бранд „Style By Andrea“. Режисьор на видеото Станислав Христов – Стенли, който е ненадминат в работата си, а както знаете Андреа не прави компромиси в проектите си и избира само най-доброто! Все пак, няма кой да надмине нивото и качеството на продукцията ѝ..

Припомняме Ви, че само преди броени дни, Андреа грабна статуетката за най-добър видеоклип на церемонията „Lifestyle Awards“ в хотел „Маринела“, клуб „Мегами“. „Amor Peligroso“ е „Видеоклип на 2019-та“ според многобройните гласували на предсрочните награди.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *