• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова: Записах най-милият дует в живота си, с моята майка!

Всички знаем, че таланта на Софи Маринова е неуспорим. Гласът на изпълнителката е просто ненадминат и без аналог. Питали ли сте се, откъде е наследила таланта си красивата Софи? Е, съвсем скоро ще можете да си отговорите на този въпрос, защото певица номер едно запява в дует с майка си!

Точно така, това не е грешка, не е слух! Новината е на 100% потвърдена и идва от самата изпълнителка, която оповести на многобройните си почитатели от цял свят, че съвсем скоро ще представи дует с жената, която ѝ е дала живот!

Щастлива съм да ви споделя, че записах най милият дует в живота си , с моята майчица ,а днес бяха и снимките към него . За видеоклипа се доверих отново на моя приятел и любим режисьор ,Людмил Иларионов- Люси .
Записвала съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото . За визиите ни се погрижиха невероятният тандем Бони Брадърс , гримьора Борислав Соколов- Мис Бони и фризьора Никола Филаретов . Вълнувам се много и очаквам с нетърпение премиерата на песента. Заглавието ще запазя в тайна . Винаги ваша Софи Маринова. Обичам ви !

Меломаните споделят, че са нетърпеливи да чуят и видят първият проект между Софи Маринова и нейната прекрасна и талантлива майка.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *