• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Балканската звезда Андреа, съвсем скоро ще зарадва многобройните си почитатели! Певицата загатна за снимките на ново видео, след като публикува кратко видео в социалната мрежа Instagram.

Меломаните вече правят догатки, дали любимката им не снима така дългоочакваното видео към песента „Егоист“ по музика и аранжимент на хитмейкъра Оцко!

„New video now“ – това е краткото съобщение под клипа. На него, виждаме красивата Андреа в компанията на популярен модел, влогър и потребител на TikTok с над 224 000 последователи.

За повече кадри от предстоящият видеоклип, можете да цъкнете тук!

https://www.vbox7.com/play:756b9bf125

За косите си, Андреа се е доверила на Васил Петровичин, а за гримът на Кирил Чалъков. Фотосесията към предстоящото видео е дело на Tibor Golob и Hiken Shtiken. Визията на балканската звезда е от нейният бранд „Style By Andrea“. Режисьор на видеото Станислав Христов – Стенли, който е ненадминат в работата си, а както знаете Андреа не прави компромиси в проектите си и избира само най-доброто! Все пак, няма кой да надмине нивото и качеството на продукцията ѝ..

Припомняме Ви, че само преди броени дни, Андреа грабна статуетката за най-добър видеоклип на церемонията „Lifestyle Awards“ в хотел „Маринела“, клуб „Мегами“. „Amor Peligroso“ е „Видеоклип на 2019-та“ според многобройните гласували на предсрочните награди.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *