• вт. апр. 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кристиана: Виждам положителното в този рестарт (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 8, 2020

Скъпи приятели и читатели, в следващите редове ще прочетете интервюто ми с изпълнителката на музикална компания „Hit Mix Music“ и ефира на „Hit Mix Music TV“Кристиана. Какво сподели тя пред мен, ще ви стане ясно от това интервю.

https://youtu.be/p0ngkKWWtcc

Петър Ангелов: Кристиана, здравей. Благодаря ти че се съгласи на това интервю. Къде те намирам?

Кристиана: Здравейте,намирам се в любимия ми град Бургас.Както всяко лято и това не пропускам да си постоя по дълго време на морето.

Петър Ангелов: През изминалата година, ти вдигна нивото на проектите си и меломаните го забелязват.  Радва ли те този факт?

Кристиана: Разбира се,че ме радва.Забелязвам от дълго време,че тенденцията при коментарите за мен са сравнения,които се правят със стари мои песни,така че се радвам ,че последните ми няколко проекта отново се оценяват доста положително.

Петър Ангелов: Съвсем наскоро, гостува на топ клуба на Югозападна България „Night Club The Moon“, в който заедно със свойте колеги Джия и Меди, направихте невероятно парти. Какви са впечатленията ти от клуба и от публиката в този регион?

Кристиана: С много приятни емоции съм от това участие,наистина се получи страхотно парти.Хората се забавляваха от сърце,както и ние с колегите ми,а точно това е формулата за купон на макс. (усмихва се)

Петър Ангелов: В последните няколко проекта които презентира, има изпълнител който се вкл.чва на фючъринг. Новото ти музикално предложение самостоятелно ли ще бъде или дует?

Кристиана: Няма да издавам. (усмихва се)

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че ти си жената до хитмейкъра Оцко. Дори двамата имате прекрасна дъщеричка. Мислите ти за още дечица?

Кристиана: Децата са нещо прекрасно и чисто и когато нещо трябва да се случи, то се случва (усмихва се)

Петър Ангелов: Няма как да не попитам и теб за върлуващият COVID-19.. Какво е мнението ти за вируса? Спазваше ли мерките?

Кристиана: Всъщност продължавам да ги спазвам, но мисля че се злоупотреби с вируса от политическа гледна точка.

Петър Ангелов: Как ти повлия самоизолацията? На какво те научи?

Кристиана: Смятам,че трябва постоянно да се учим и надграждаме,а не само когато сме притиснати и нямаме друг избор,аз виждам и положителното в този “рестарт” ,ако мога така да го кажа.

Петър Ангелов: Кои изпълнители от поп-фолка харесваш и би искала да направиш дует?

Кристиана: Много от колегите си харесвам,с някои от тях вече имам песни,а с други предстои (усмихва се)

Петър Ангелов: Обмисляш ли да направата на нови татуси? И ако да, къде и какви?

Кристиана: Харесвам татуси ,но тази която имам всъщност много рядко е с видимост за останалите и за сега мисля, че не бих се решила на друга.

Петър Ангелов: Опиши се като използваш само три думи.

Кристиана: Отдавна не съм си правила сама характеристики и като цяло не обичам да го правя,ще посоча една и тя е “чувствена”, много съм сензитивна и това е една от думите,която ме описва.

Петър Ангелов: Как се виждаш след пет години?

Кристиана: Суеверна съм и не обичам да коментирам неща,на които не им е дошло времето.

Петър Ангелов: Обмисляла ли си да смениш цвета на косата си?

Кристиана: Определено “блондинка”ми е запазена марка,но напоследък се замислям за промяна ,която да направя,но няма да е крайно драстична.

Петър Ангелов: Каква за теб е 2020-та година?

Кристиана: 2020-та за всички е една различна година и аз съм в това число.

Петър Ангелов: Кристиана, благодря ти от сърце за страхотното интервю. Какво си пожелаваш да ти се случи и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Кристиана: Пожелавам на всички ни да сме здрави и да съумяваме да привличаме и съхраняваме любовта,която е навсякъде около нас.. ♥️

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *