• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана подари първият си микрофон на най-малкият участник в конкурса – Демчо

ByПетър Ангелов

авг. 8, 2020

Изключително гласовитата и много сърдечна изпълнителка на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“, направи много мил жест към един от участниците.

Както знаете, интересът към конкурса „Пей с мен“ е огромен. Най-малкият участник в него обаче, трогна Роксана изключително много, защото певицата разбра че Демчо няма микрофон за да продължи участието си в конкурса и да прави записите си, затова изпълнителката взе решението да подари първият си микрофон.

Демчо получи микрофона от своята любимка и сподели клип в социалните мрежи за да изрази своята радост, емоция и вълнение от милият жест.

Демчо е щастлив от подаръка си.

Любопитен факт е, че в предният си лайф свързан с конкурса „Пей с мен“, Роксана сподели че ще му подари първият си микрофон, тъй като младият участник нямаше такъв.

Ето какво сподели и самата изпълнителка..

®️🎙❤ Щастлива съм ,защото Демчо вече има микрофон .
На него му беше изключително трудно да записва за “ Пей с мен “ ,защото нямаше микрофон . В някой от вашите коментари прочетох това и си представих себе си и аз като него си нямах.
Това е моят първи микрофон с който тръгнах като Роксана „Shur Beta 58“. С него съм изпяла най-красивите песни на балканите и съм поздравила хиляди гости.
Желая ти да бъдеш жив и здрав,благословен и много щастлив. Да вървиш по моите стъпки ,защото си много талантлив и заслужаваш да блестиш на голямата сцена . Гордея се, че в България имаме толкова талантливи деца . Успех ,Демчо !!!
Прегръщам те силно ❤®️🎙

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *