• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Кирил Атанасов: Най-доброто предстои (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 8, 2020

Поредното интервю е с един млад изпълнител на най-голямата музикална компания в България, я именно „Пайнер“. Кирил Атанасов, който спечели любовта на меломаните още с дебютният си сингъл „Само мен“. Какво сподели талантливият изпълнител пред мен, можете да разберете от следващите редове.

Петър Ангелов: Кирил, здравей ти си едно от новите попълнения на фирма „Пайнер“. Разкажи ми, как се случиха нещата при теб?

Кирил Атанасов: Здравей на теб и твоите читатели. За мен е удоволствие да си поговорим. (усмихва се)
При мен нещата се случиха спонтанно и много се радвам, че съм част от фирма “Пайнер”. Всичко започна с песента “Само мен”, която е по мой текст и музика, предложих я на г-н Димитров, той я хареса и всичко започна така. Тук е момента да благодаря на фирма „Пайнер” и ефира на телевизия „Планета”.

Петър Ангелов: Още с първият ти проект „Само мен“, ти впечатли меломаните освен с невероятните си визия и глас, а и с това че си автор на музиката и текста, за което – поздравления. Търсиха ли те колеги да се изявиш като композитор или текстописец?

Кирил Атанасов: Както знаете имам включване в песен на моята колежка и приятелка Юнона. Песента е по моя музика и текст и ми е много лична. Радвам се, че точно Юнона я изпя.

Петър Ангелов: Какво беше чувството, когато първият ти проект бе качен в YouTube канала на фирма „Пайнер“ – PlanetaOfficial? Каква беше реакцията на семейството и приятелите ти, когато те видяха по телевизия „Планета“? Промени ли се животът ти?

Кирил Атанасов: Спомням си, че не можех да стоя на едно място от вълнение, вълнувах се страшно много. Семейството ми винаги е подкрепяло моите решения, всички все още са много щастливи. Животът ми се промени дотолкова, че станах разпознаваем, но както обичам да казвам, нищо човешко не ми е чуждо.

Петър Ангелов: Като всеки артист, ти също се развиваш изключително много. Ето сега, представи фолклорно трио. Какъв ще бъде следващият ти проект? Издай малко за любопитните меломани.

Кирил Атанасов: Благодаря за хубавите думи. Искам да е изненада това, което подготвям.

Петър Ангелов: Знаеш че няма как да не те попитам за върлуващият вирус в момента, а именно COVID-19. Спазваше ли мерките, на какво мнение си като цяло за случващото се в световен мащаб?


Кирил Атанасов: За съжаление, този вирус ни удари много сериозно във всички аспекти. Разбира се, че спазвам предписанията.


Петър Ангелов: На какво те научи самоизолацията? Аз знам, че по време на пандемията, ти направи една трансформация, разкажи на меломаните за нея.


Кирил Атанасов: Изолацията я приех и реших, че е време за промяна. Започнах по – активно със спорта. В началото тренирах пред блока, след падане на мерките продължих във фитнеса и лека полека се опитвам да стигна желаната цел.

Петър Ангелов: Имаш ли любими изпълнители? И ако да, с кои от тях искаш да направиш дует?

Кирил Атанасов: Имам любими и много се радвам на успехите им.

Петър Ангелов: Знаеш, стиловата музикална бариера вече почти я няма.. Би ли направил колаборация с изпълнител, от друг музикален жанр?

Кирил Атанасов: Разбира се. За хубавата музика граници няма.

Петър Ангелов: Каква е 2020-та година за теб?

Кирил Атанасов: Да се надяваме най – доброто тепърва да предстои, защото доста тежко започна годината.

Петър Ангелов: Как се виждаш след пет години?

Кирил Атанасов: Най – важното е да сме здрави.

Петър Ангелов: Имало е ли момент, в който си искал да се откажеш от музиката?

Кирил Атанасов: Не и надали ще дойде някога този момент.


Петър Ангелов: Кирил, благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти много успехи, защото знам колко страхотен човек си и го заслужаваш. Какво ще пожелаеш на нашите читатели и какво ще пожелаеш на самият теб?

Кирил Атанасов: Аз ти благодаря за това, че си коректен и добър човек. Пожелавам здраве и повече усмивки.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *