• сб. май 4th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Галена!

ByПетър Ангелов

май 20, 2020

Днес рожден ден празнува една жена, която просто няма аналог. Една жена, която е най-успешният и атрактивен артист в България. Дама, певица и майка! Това е Галена!

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Галена, с всяка изминала година става все по-различна и все по-продуктивна. Точно когато мислиш че си видял всичко от Галена и няма как да да те изненада – тогава тя надминава себе си! Всъщност, Галена се конкутира единствено и само със себе си, а голяма част от нейните колеги признават нейните успехи и я определят като най-добрата поп-фолк изпълнителка.

Виждали сме Галена всякак – руса, черна, кафява, червеникава – просто тази жена е същински хамелеон и не спира да изненадва винаги многобройните си почитатели. Изпълнителката е сред най-следваните родни знамвнитости в социалните мрежи, което е още един сериозен показател за успеха ѝ!

Вски който е бил на клубно участие на изпълнителката на фирма „Пайнер“ е останал повече от доволен. Галена прави невероятно шоу и винаги оставя меломаните нетърпеливи за следващите им срещи.

Едни от най-гледаните български видеоклипове са именно на Галена. Самостоятелните песни или дуетните предложения на певицата се радват на значително голям интерес от страна на меломаните и ще останат във времето.

Освен като най-успешният Бъшгарски артист, Галена е пример и за жена, дама и майка. Изпълнителката има красиво и здраво семейство и двама сина – Стефан и Александър, на които завиждат всички за красивата и много талатлива майка.

Екипът на Bgvipnews.eu иска да пожелае на Галена да не се променя, да бъде все така красива и талантлива и да ни радва дълги години с творчеството си! И Галена, време е за самостоятелен концерт в зала.. Пожелаваме ти скоро и това да стане факт!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *