• чт. май 2nd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Броени часове до старта на „Night Club The Moon“ със Софи Маринова!

ByПетър Ангелов

юни 14, 2020

Край на дългото чакане! Най-накрая, любимият на хиляди българи нощен клуб в България „Night Club The Moon“, отваря врати за посетители след пандемията около Covid-19.

Е, сега всички ще можем да се забавляваме подобаващо и да стартираме летният сезон, не с кого да е, а с най-гласовитата изпълненителка в България, невероятната Софи Маринова! С незабравимите си хитове, талантливата Софи ще направи едно невероятно парти на най-доброто място „Night Club The Moon“. Софи Маринова е изключително чест гост на клуба, а когато тя запее – всички се прекланят пред невероятният ѝ талант..

Очаква ни едно незабравимо преживяване в храмът на удоволствията „Night Club The Moon“, който определено липсваше на всички в Югозапада. Магията на нощният клуб, комбинирана с истински алкохол на достъпни цени, обслужване на ниво и само звезди от най-висок ранг, прави „Night Club The Moon“ лидер на нощният живот в България.

Определено това ще бъде най-шумното и добро откриване на сезона в България, затова не пропускайте да станете част от купона! Телефон за резервации: 0887 35 35 25 ☎️

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *