• чт. мар. 28th, 2024

Александра: Предстоят ми няколко проекта за които не подозирате (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 21, 2020

Днешното интервю е с една красива и много талантлива изпълнителка от ефира на “ФЕН ТВ” и музикална компания “Диапазон Рекърдс”, ослепителната Александра. Какво сподели тя пред мен, можете да прочетете в интервюто ми с нея.

Петър Ангелов: Алекс, здравей! Как си? Къде те сварвам? Надявам се да си добре и да се пазиш от вируса..

Александра: Здравей, искам първо да ти благодаря за поканата. Намирам се вкъщи, в отлично здраве и спазваща епидемичните мерки.

Петър Ангелов: Как ти повлия самоизолацията? На какво те научи, преосмисли ли си нещата?

Александра: Самоизолацията даде много отговори на всички ни. За мен този стоп на света ми даде прекрасни моменти и вълнуващи рожденни дни със семейството ми, нещо, което ми е липсвало когато работя. Имах времето да напиша музика, текст за предстоящи няколко мой проекта. Работих с различни екипи музиканти и подготвих страхотни нови неща.

Петър Ангелов: Липсваха ли ти срещите с меломаните по време на извънредното положение?

Александра: Аз съм свикнала постоянно да пътувам и да се срещам по участията ми с хората, които обичат мен и моята музика. Ще се възползвам от вашата медия, за да благодаря на всички мой почитатели затова, че не спираха да ми пишат, както и собственици на заведения у нас, и в чужбина, че поддържахме връзка и усетих загрижеността, любовта и приятелството им. Но каквито чувства предизвикаш в човек това ти се и връща.

Петър Ангелов: Ти сподели с многобройните ти почитатели, че подготвяш не един, а цели два проекта.. Издай ми малко!

Александра: Съвместното парче със Сали Окка вече имаше своята премиера в ефира на “ФЕН ТВ”. Аз благодаря за милите думи към мен и оценения ми труд със Сали Окка, Brothers Stoyanovi, моя екип на “Диапазон Рекърдс” и “ФЕН ТВ”. Предстоят ми няколко проекта, за които изобщо и не подозирате. Съвсем различни стилове от това, което съм изпяла до момента.

Петър Ангелов: Направи една творческа пауза от около година и нещо.. Защо се случи така? Ти ли го прецени или не се появи подходящо парче?

Александра: Аз не спирам да работя, за мен творческа пауза няма, обичам да изпипвам проектите си. Отдавам много голяма част от времето и енергията си на срещите, участията и комуникацията с хората.

Петър Ангелов: Един от последните ти проекти е дуетът ти с Тони Стораро, който меломаните обикнаха от първо слушане! Обмисляте ли втори дует?

Александра: Тони Стораро е любим мой глас, а всеки докоснал се до душата му го обиква веднага! Изключителен човек, благодаря му за доверието към мен.

Петър Ангелов: Видяхмете с нов цвят на косата, видимо променена и заредена с много хъс за работа.. Каква е причината за това?

Александра: Хъс за работа никога не ми е липсвал. Мотивира ме любов на хората и моята любов към тях и музиката. Благодаря на Бог за възможността да радвам почитателите си и осъществявам мечтите си.

Петър Ангелов: Доволна ли си от развитието ти при музикалните ти продуценти от „Диапазон Рекърдс“? Разкажи ми, спомняш ли си как подписа договора си с тях?

Александра: Благодаря на г-н Ненчо Касъмов за съвместната ни работа. Той е страхотен човек и през годините от него научих много!

Петър Ангелов: Има ли конкретен изпълнител с когото искаш да направиш колаборация, но все още не си?

Александра: Да, Азис.

Петър Ангелов: Какво мислиш за протеста, който твойте колеги направиха? Подкрепяш ли ги?

Александра: Подкрепям ги до там, че всеки има право на мнение и то да бъде чуто.

Петър Ангелов: Коя е най-любимата ти песен от твоят репертоар?

Александра: Всички, във всяка съм вложила цялата си любов, но в момента съм влюбена във всички предстоящи.

Петър Ангелов: Обмисляш ли да направиш албум?

Александра: Да, имам идея, която е различна от всичко правено до сега.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Александра: Усмихната!

Петър Ангелов: Би ли записала фолклорен проект?

Александра: Аз имам една фолклорна песен за друга телевизия от сегашната ми, която пуснах в 11 клас. (усмихва се) Фолклора е моята слабост. Ако направя песен тя ще е с любимата ми преподавателка Светла Караджова и Квартет „Славей“.

Петър Ангелов: Алекс, благодаря ти за прекрасното интервю! Силно се надявам скоро да се видим. Пожелай си нещо, какво искаш да ти се случи до края на 2020-та година? И какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Александра: Пожелавам на себе си и на всички ваши читатели да бъдат здрави, благословени и да не спират да мечтаят. Мечтите се сбъдват, целувам ви.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *