• пт. мар. 29th, 2024

Роксана: Благодаря на хейтърите че ми направиха такава реклама

ByПетър Ангелов

авг. 22, 2020

Новото музикално предложение на звездата на фирма “Пайнер” – Роксана, само за няколко часа, успя да прикове вниманието на меломаните. “Нека ме боли” впечатлява както с музика, тескт и видеоклип, така и с участието на популярните “Dzambo Agusevi Orchestra” и на невероятната Преслава!Нещо повече, меломаните упорито настояват за колаборация между Роксана и Преслава, а дали такава ще има – предстои да разберем.

Факт обаче е, че в YouTube канала на телевизия “Планета” – PlanetaOfficial, видеоклипа генерира огромна гледаемост, както и коментари, които са положителни! Нещо, което в днешно време малко артисти успяват да направят. Е, Роксана успя!

Ето какво сподели и самата тя в социалните си мрежи..

Благодаря на моите почитатели за високата оценка и за това ,че отново аплодираха бурно моята песен .
Благодаря и на хейтърите ,че вдигнаха толкова “ шум “ и по този начин ми направиха още по-голяма реклама , защото в България за съжаление, когато вървиш на горе това е показател ,че сте си свършили работата добре .
Само за няколко часа “ Нека ме боли “ регистрира почти 200 000 хиляди гледания в официалният канал на Planeta TV / Телевизия Планета , в YouTube , PlanetaOfficial. Благодаря ви от сърце приятели.
Явно е момент за благодарности и за това не на последно място искам да благодаря на Ку-Ку Бенд, Евгени Димитров, Слави Трифонов и Ивайло Вълчев ,че ми подариха и разрешиха да изпея тази част от текста на тяхната „Нека ме боли “ .
Двете песни, като музика нямат нищо общо и са тотално различни и авторски.
Изпях един невероятен балкански, модерен ъндърграунд кючек и се гордея с този мой проект . Определено е крачка нагоре в кариерата ми и аз ще продължавам да следвам себе си и усета си за музика.
Никой и нищо не може да ме поставя в рамки, на каквито и да било музикални тенденции. Аз не се състезавам с никой.
Благодаря на голямата Preslava , за хубавите думи и за това , че се включи в моя проект абсолютно, безрезервно и направи песента ми още по-красива и любима .
За живите легенди от Dzambo Agusevi Orchestra каквото и да кажа ще е малко . За мен е чест ,гордост и награда да съм с тях на една сцена, още повече в обща наша песен . Благодаря на всички ,които работиха по този и в този проект.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *