• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Егоист” с четвърта победа в “Поп-фолк хит на седмицата”

ByПетър Ангелов

авг. 23, 2020

Балканската звезда Андреа, записа пореден успех с тоталният си хит “Егоист”. В нашата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата”, новото музикално предложение на певицата, за четвърта седмица получи най-голяма подкрепа от меломаните.

“Егоист” се превърна в един от най-коментираните и скандални проекти на обичаната изпълнителка. С изключително въздействащият текст на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков, с музика и аранжимент от хитмейкъра Оцко, с изключително ефектният си видеоклип от Станислав Христов – Андреа за пореден път не разочарова меломаните и създаде истински шедьовър. Гримът вна Кирил Чалъков, а косите на Васил Петровичин. Фотосесията е реализирана с Tibor Golob.

Междувременно, “Егоист” набира все по-голяма популярност и се превръща в любимо парче на меломаните. Популярни DJ в България споделят, че “Егоист” е едно от най-желаните парчета и се върти по няколко пъти на вечер. В YouTube и стрийминг платформите, новото музикално предложение на Андреа продължава да жъне успехи и да бъде едно от най-слушаните и харесвани парчета на изпълнителката.

Любопитен гакт е, че не само българските фенове на Андреа харесват и оценяват високо проекта на балканската звезда. Международните фенове на певицата са изключително впечатлени от “Егоист” и са на мнение, че Андреа е единственият изпълнител от България, които държи най-високо ниво на свойте проекти.

Ето как подредихте музикалната класация “Поп-фолк хит на седмицата”.

  1. Андреа -Егоист
  2. Анелия и Денис Теофиков – Милион
  3. Константин и Софи Маринова – Проблем
  4. Лидия -Щрак
  5. Камелия -Не те забравих
  6. Криско и Галена – Красиви лъжи
  7. Десита – Поредната цигара
  8. Ариа и Диона – Тарикат
  9. Теди Александрова и Галин – Куката
  10. Роксана ft Преслава – Нека ме боли

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *