• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия загатна за нов проект

ByПетър Ангелов

сеп. 3, 2020

Красивата и много талантлива изпълнителка на “Ара Мюзик” и ефира на “Фен ТВ” – Алисия, съвсем скоро ще представи новият си музикален проект на многобройните си почитатели.

Алисия е една от най-атрактивните и интересни личности за 2020-та година, защото освен с хитовете си, красавицата е първенец и с модният си бранд “Alice Evis”. Алисия за пореден път доказа, че може да бъде лидер в няколко поприща.

Првицата цяло лято радва почитателите си в социалните си мрежи с много интересни снимки и сторита, които се радват на хиляди харесвания и положителни коментари.

Една новина обаче зарадва изключително много меломаните, а това е анонса на изпълнителката за предстоящият ѝ проект.

Всички буквално полудяха по новината, която превзе както всички странички за създаване на поп-фолк новини, както и родният хайлайф. Алисия винаги е дъжала най-високо ниво за свойте проекти, а почитателите ѝ обожават това че в различна и не е комерсиална. Певицата има собствен почерк в музиката.

Всички ние нямаме търпение да видим и чуем новият проект на Алисия, а до тогава, продължаваме да слушаме дуета ѝ с Тони Сторго, а именно “Кой ме срещна с тебе”.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *