• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Дъщерята на Бони – Миа е истински хит в социалните мрежи

ByПетър Ангелов

сеп. 3, 2020

Новото музикално попълнение на България, е дъщерята на гласовитата изпълнителка Бони – Михаела, която ще бъде под псевдонима Миа. Все още не е ясно към кой жанр се е ориентирала, но от видеата ѝ в социалните мрежи младата музикална надежда пее без проблем поп, поп-фолк, както и западни парчета.

Миа споделя кличета в социалните мрежи, на които пее утвърдени хитове от поп-фолка, които се радват на положителни коментари и хиляди гледания.

Клиповете на Миа се превърнаха в сензация в социалните мрежи, а феновете не спират са засипват с похвали талантливата изпълнителка. От видеата става ясно, че младата музикална надежда без проблем пее всякакъв музикален стил, а също така заради перфектният си външен вид е и доста интересна за хората.

https://www.instagram.com/p/CDl_nMWptNV/?igshid=1bb7p1hr3v5z6

https://www.instagram.com/p/CEj5LKhJJiR/?igshid=30rd03a72rp6

Самата Бони оцени смелостта на Миа да пее утвърдени хитове утвърдени хитове както от поп-фолка, така и от поп музиката.

Меломаните са нетърпеливи да чуят и видят първият проект на красивата Миа, а дали той ще бъде самостоятелен или в колаборация, предстои да разберем. Факт обаче е , че все повече хора настояват Миа и Бони да направят дует. Дали това ще се случи, само времето ще ни покаже..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *