• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа работи по нови проекти в Румъния

ByПетър Ангелов

сеп. 3, 2020

Балканската звезда Андреа замина за съседна Румъния, за да завърши подготовката на новите си проекти.

Още преди да ни застигне пандемията от COVID-19, певицата сподели че работи по няколко проекта, които предстои да бъдат завършени и да бъдат представени на многобройните почитатели на Андреа.

Изпълнителката сподели на на стори в социалната мрежа Instagram, кадър на който се вижда звукоЗаписно студио.

Все още не е е ясно, дали проектът по който работи Андреа, ще бъде предназначен за българският или международният пазар.

Феновете тръпнат в очакване и за песента на балканската звезда от хитмейкъра Кости, с който през годините доказаха че са невероятен тандем и песните им остават във времето. Без значение дали са предназначени за българският или международният пазар, проектите на Андреа и Кости завладяха света и години по-късно, те се радват на висока гледаемост и слушаемост.

Актуалният сингъл на Андреа “Егоист”, продължава да печели нашата музикална класация “Поп-фолк хит на седмицата” за пореден път, а дали ще продължи серията си от победи, предстои да разберем.

“Егоист” се оцени високо от феновете на Андреа и превзе всички клубове в страната. Видеоклипът в YouTube се радва на изключително голям интерес и няма отрицателни коментари за проекта.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *