• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

За Нова година скандалната плеймейтка си подари почивка на Малдивите

Изкушение, сексапил и красота – така бихме описали снимките на Плеймейтката Анджелина Атанасова, които тя публикува в Инстаграм профила си.

С поредица от фотоси от почивката си на най-романтичното и отпускащо място на света, Анджелина определено успя да нажежи градусите в социалната мрежа и да направи така че последователите й да останат без дъх.

Именно на Малдивите красавицата посрещна 2021 година, а дали е била в компанията на приятели или любим мъж, можем само да гадаем, защото на серията от снимки тя позира сама, като демонстрира перфектни форми и пръска сексапил.

Моделката споделя, че за нея 2020 година е била доста емоционална и изпълнена с лудост. Именно това е годината, която я е научила на много нови неща. “Станах по-отговорна и по-мотивирана от всякога. Благодарна съм, че изминалата година направи голяма чистка в живота ми от непотребни хора и ме запозна със стойностни хора!” – категорична е Анджелина.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *