• пт. юни 21st, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Торино падна на колене! Влюбената Диона каза „ДА“

Изненадващо предложение за брак направи Тодор Димитров-Торино на своята нова изгора

Новината за предложението за брак дойде от самите тях – новата светска двойка Диона и Торино. Изпълнителите определено успяха да грабнат вниманието на последователите си в социалните мрежи чрез снимка, на която виждаме как Торино е паднал на колене, а самата Диона грее от радост.

“Казах “Да”” – написа настоящата чалга звезда под фотото, а любимият й и отговори със следното – “Изгоря”.

В последствие обаче стана ясно, че звездите правят реклама чрез продуктово позициониране на вейпинг продукт, съдържащ силно пристрастяващ никотин.

Все пак част от последователите на Диона се хванаха на въдицата и пожелаха семейно шастие на двамата влюбени. “Честито, страхотни сте!”, “Ех, как ми се ходи на сватба..”, “И аз искам на сватба, чакам покана” – гласят част от коментарите на заблудените фенове.

Снимки: Диона/Инстаграм

Припомнете си, че в началото на месец Декември на 2020 година, Диона и Торино разкриха отношенията си публично след месеци пазене на тайна. Отговорен за събирането на влюбените гълъбчета пък е влогърът Алпер Чочев, който Диона определя като “виновник” за хубавите мигове, които преживява в момента.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *