• пт. сеп. 29th, 2023

Хайлайфа полудя по „Егоист“ на Андреа

ByПетър Ангелов

юли 31, 2020

Балканската звезда Андреа, продължава да получава изключително високи оценки, за тоталният си хит „Егоист“.

Парчето и видеото са на световно ниво. Музиката и аранжимента са дело на Оцко, а текстът е поверен на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на видеото е Станислав Христов. Фотосите към „Егоист“ са дело на Tibor Golob. Гримът е поверен на Кирил Чалъков, а косите на Васил Петровичин. Статистите във видеото са от „Статисти Флоров G“, а самият Георги Флоров играе ролята на пандата.

Меломаните са влюбени в проекта и не го крият! Те са на мнение, че Андреа трябва да прави много по-често поп-фолк парчета, защото няма друга като нея! Ако отворите клипа в YouTube, ще забележите, че почти няма лоши коментари – нещо, което в последно време не се случва често.

Любопитен факт е, че освен меломаните, редица популярни личности също оценяват много високо проекта.

Топ гримьорът на звездите – Микеле, също сподели симпатиите си към проекта.
Собственичката на козметичен бранд „Miss Monika Cosmetics“ и лична приятелка на А дреха – Моника Валериева,категоризира песента като хит!
Също един от най-добрите гримьори – Валентин Кулагин, не скри възхищението си от Андреа. Той дори я приведства с „Добре дошла“.
Колежката на Андреа от ефира на „Фен ТВ“ – Александра, също сподели че проекта много ѝ харесва.
Поп изпълнителката, модел, актриса и риалити звезда – Биляна Лазарова, сподели на стори в Instagram песента на Андреа, от популярна платформа за стрийминг на музика. Тя дори сподели и част от текста „В тебе има болно его“

Ами да, Андреа си свърши работата отново. Проектът е на най-високо ниво и се оценява от всички. Може да не е била от най-приятните изпълнителки през последните години, но определено само с един проект може да сложи всички в малкият си джоб.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *