• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Хайлайфа полудя по „Егоист“ на Андреа

ByПетър Ангелов

юли 31, 2020

Балканската звезда Андреа, продължава да получава изключително високи оценки, за тоталният си хит „Егоист“.

Парчето и видеото са на световно ниво. Музиката и аранжимента са дело на Оцко, а текстът е поверен на Анастасия Мавродиева и Васил Юруков. Режисьор на видеото е Станислав Христов. Фотосите към „Егоист“ са дело на Tibor Golob. Гримът е поверен на Кирил Чалъков, а косите на Васил Петровичин. Статистите във видеото са от „Статисти Флоров G“, а самият Георги Флоров играе ролята на пандата.

Меломаните са влюбени в проекта и не го крият! Те са на мнение, че Андреа трябва да прави много по-често поп-фолк парчета, защото няма друга като нея! Ако отворите клипа в YouTube, ще забележите, че почти няма лоши коментари – нещо, което в последно време не се случва често.

Любопитен факт е, че освен меломаните, редица популярни личности също оценяват много високо проекта.

Топ гримьорът на звездите – Микеле, също сподели симпатиите си към проекта.
Собственичката на козметичен бранд „Miss Monika Cosmetics“ и лична приятелка на А дреха – Моника Валериева,категоризира песента като хит!
Също един от най-добрите гримьори – Валентин Кулагин, не скри възхищението си от Андреа. Той дори я приведства с „Добре дошла“.
Колежката на Андреа от ефира на „Фен ТВ“ – Александра, също сподели че проекта много ѝ харесва.
Поп изпълнителката, модел, актриса и риалити звезда – Биляна Лазарова, сподели на стори в Instagram песента на Андреа, от популярна платформа за стрийминг на музика. Тя дори сподели и част от текста „В тебе има болно его“

Ами да, Андреа си свърши работата отново. Проектът е на най-високо ниво и се оценява от всички. Може да не е била от най-приятните изпълнителки през последните години, но определено само с един проект може да сложи всички в малкият си джоб.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *