• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа стартира влог и ще отговаря на въпроси на феновете в официалният си сайт

ByПетър Ангелов

авг. 18, 2020

Балканската звезда Андреа, изненада изключително приятно многобройните си почитатели. Певицата ще стартира влог, в който ще общува с феновете си и ще отговаря на въпросите на почитателите си.

Всичко това ще се случи само и единствено в официалният сайт на балканската звезда, а именно www.andreasite.eu, а въпросите си към Андреа ще можете да задавате в секция “Контанти”.

Андреа е любимка на жълтите медии и много често спекулират, както с личният, така и с професионалният живот на хитовата и популярна изпълнителка. А именно в официалният сайт на певицата, ще можете да научавате истината и само истината от първо лице.

На сайта също може да намерите, колекцията на балканската звезда “Style By Andrea”. Освен с тоталните си хитове, Андреа е популярна и с неподражаемият си стил и невероятна визия. Именно там, ще откриете роклите от колекциите на “Style By Andrea” и можете да ги закупите директно от сайта.

Също така, на сайта можете да следите и предстоящите участия на любимката на хиляди почитатели от цял свят.

Междувременно, “Егоист” набира все по-голяма популярност и се превръща в любимо парче на всички и гърми от всички клубове в страната. Меломаните са влюбени в проекта и определено това е поредният тотален хит на балканската звезда. За две седмици, клипът генерира над 1 000 000 гледаният в официалният YouTube канал на Андреа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *