• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Доника, Меди и Галена избухнаха с тотален хит

ByПетър Ангелов

авг. 18, 2020

Новият дебют в лейбъла на “Hit Mix Music”, е на красивата и много талантлива Доника. Проектът е в колаборация с хитовият Меди и нейната леля Галена и по всичко личи че това ше бъде един от хитовете както на летният, така и на есенният сезон.

Във видеоклипа към “Куршум” се забелязва логото на най-популярният и предпочитан клуб в Югозапада, а именно “Night Club The Moon”. Любопитен факт е, че във видео на Галена или Меди, не е участвал друг нощен клуб по този начин. И така се събраха най-добрите, Галена, Меди и “Night Club The Moon”. Нека не забравяме, че именно в емблематичният нощен клуб, Доника направи своят дебют на клубната сцена с Меди, в началото на месец март, тази година.

Видеоклипът към “Куршум” е качен в YouTube канала на “Hit Mix Music” и се радва на изключително голям интерес. Феновете предричат голямо бъдеще на Доника, която определено направи изключително силен дебют в поп-фолка.

“Куршум” е по музика на Меди и Александър Асенов и аранжимент на Оцко и Александър Асенов. Текстът е колаборация между Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *