• ср. май 1st, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ариа остави без дъх всички в “Night Club The Moon”

Снимки: Павел Джунев / Dzhunev Photography за “Night Club The Moon”

За пореден път, Ариа успя да направи невероятен купон в“ Night Club The Moon“ и да остави многобройните му посетители без дъх.


Напук на всички писания на жълтите медии, певицата прави още по-луди и щури партита,на които всички се кефят и танцуват. С всяко следващо участие или нов проект, Ариа достига нови върхове и печели все повече почитатели.


И тази събота, хората от Югозапада бяха избрали за своето забавление или празник,най-доброто място – „Night Club The Moon“. Клубът се пръскаше по шевовете, а DJ Chiko се погрижи за доброто настроение на посетителите на клуба. С най-големите хитове през годините, както и с актуалните, атмосферата бе подгрята да посрещнат поп-фолк фурията Ариа.


А когато Ариа излезе,всички бурно аплодираха хитовата изпълнителка. С тоталните си хитове и шоу на най-високо ниво, Ариа направи един от най-големите и луди купони правен на територията на Югозапада.

Всички се забавляваха и пяха с пълно гърло хитовете на своята любимка.На въпроса кое е най-доброто място в Югозапада, Ариа без да се колебае отговори „Night Club The Moon“.


Всички предпочитат „Night Club The Moon“ заради качествения алкохол,обслужването на най-високо ниво,различните и тематични партита,както и най-големите звезди от родния шоубизнес.Ако и вие искате най-доброто за себе си,мястото е ясно.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *