• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Доника, Меди и Галена представят “Куршум” във вторник

ByПетър Ангелов

авг. 15, 2020

За едно трио се говореше от няколко месеца. Едно трио, което още преди да е представило съвместният си проект, се знае че ще е страшен хит. И да, това в триото между Галена, Доника и Меди.

Доника е новото музикално поплнение в каталога на “Hit Mix Music”. Любопитен факт е, че нейната леля е не коя и да е, а самата Галена. Това само по себе си, вдига летвата изключително високо и меломаните тръпнат в очакване на първият музикален проект на изпълнителката, който идва в колаборация с двамата най-добри – Меди и Галена.

Любопитен факт е, че през месец март тази година, Доника направи своят дебют и показа зависни гласови умения на сцената на най-добрият нощен клуб в Благоевград и Югозапада, а именно “Night Club The Moon”. И не само това, във видеоклипа ще видите и на няколко места логото на емблематичният клуб! А това е прецедент клуб да участва във видеоклип на двамата най-добри – Галена и Меди.

https://www.vbox7.com/play:d2be1a591b – цъкни тук и чуй как пее невероятната Доника.

“Куршум” е заглавието на предстоящият проект на тримата изпълнители, а премиерата е насрочена за 18:00 часа в YouTube канала на “Hit Mix Music”. Видеоклипът ще се завърти и в ефира на “Hit Mix Music TV”.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *