• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ева-Марти: Наблягам на самостоятелни парчета (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 15, 2020

Ева-Марти е едно от най-хитовите попълнения в каталога на “Fantasy Group Media”. С хитовете си, Ева-Марти се наложи като лидер на музикалният шоубизнес в България и затвърди едно от лидерските позиции в поп-фолка. Тя е жената до Силвър и тя е тази, чийто хит “Чисто луд” превзе социалните мреци по време на пандемията и радваше меломаните в YouTube, TikTok, Facebook, Instagram и други. Какво сподели пред мен, ще разберете ако прочетете интервюто ми с нея до финала!

Петър Ангелов: Здравей, Ева-Марти! Как си, надявам се те намирам в добро здраве теб и близките ти..

Ева-Марти: Благодаря добре, Слава Богу. Здравето е най-важното нещо. И за него благодаря на Бог.

Петър Ангелов: Първо искам да те поздравя за тоталният хит “ Чисто луд“. Парчето се превърна в тотален хит и е любимо на хиляди меломани, включително и на мен. Как се роди идеята за него?

Ева-Марти: Ооо, много благодаря. (смее се) Радвам се да чуя, че е любимо и на теб. „Чисто луд“ се роди ненадейно, разбира се в студиото. Парчето беше готово за една вечер.

Петър Ангелов: Знаеш, меломаните искат дует със Силвър, освен фючъринг.. Работите ли по такова парче или към момента залагаш на самостоятелни песни?

Ева-Марти: За момента работя по самостоялни парчета. Дуетите и колаборациите независимо дали със Силвър или не, за момента винаги идват от самосебе си, без предварителен план за това.

Петър Ангелов: Ти си човек, майка, певица и жената до Силвър. Лесно ли съчетаваш всичко?

Ева-Марти: Ако трябва да съм честна и ще бъде – изобщо не ми е лесно. Но смятам, че ми се получава, поне за момента, заради любовта, която изпитвам към всяко нещо по отделно от изброените във въпроса.

Петър Ангелов: Има ли е момент, в който всичко ти е идвало в повече и си искала да се откажеш?

Ева-Марти: Не, никога нищо не ми е дотягало. Не са ми минавали подобни мисли.

Петър Ангелов: Няма как да не те попитам за COVID-19 и всичко свързано с вируса.. Какво е твоето мнение по въпроса, преекспонира ли се всичко?

Ева-Марти: Моето мнение е, че вероятно съществува този вирус, но едва ли е точно така, както го представят. Има неща, които никога няма да разберем за цялата тази игра. Не се страхувам вярвам само и единствено в БОГ.

Петър Ангелов: Какво прави Ева-Марти по време на изолацията? Успя ли да си дадеш равносметка за нещата?

Ева-Марти: Да, тогава успях да разбера кой е истински приятел и кой не е.. но имаше и хубаво в цялата ситуация – прекарах си чудесно със семейството ми – запаметих хубави моменти и добри разговори.

Петър Ангелов: Докато говорим за изолацията.. Колко души ти звъннаха или писаха, просто да те питат дали си добре и дали не се нуждаеш от нещо? Успя ли да отсееш хората около себе си?

Ева-Марти: Честно ли? Две мои приятелки. Няма да споменавам имена. Те си знаят кои са.

Петър Ангелов: Съдейки от снимките ти в социалните мрежи, виждам че си успяла да намериш време и за почивка на морето. Ако не беше пандемията, къде би избрала да почиваш, в България или в чужбина?

Ева-Марти: Даа, успяхме да намерим време за почивка със семейство и приятели. Беше весело море. Альооохааа ( това е новото ни кодово приветствие) – избухва в смях. Може би щях да отида на някой самотен остров, изолирана от всякъкъв вид социални мрежи и лоши новини.

Петър Ангелов: Какво би избрала – доста шумен курорт или нещо по-спокойно?

Ева-Марти: Определено нещо по-спокойно.

Петър Ангелов: Каква за теб е 2020-та година?

Ева-Марти: Странна, поучителна с нейните си положителни и отрицателни страни.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Ева-Марти: Аз не се виждам никога занапред. Бог ме вижда. Той знае.

Петър Ангелов: Неотдавна, поп-фолк жанра излезе на протест.. Ти би ли подкрепила каузата им или по-скоро не взимаш страна?

Ева-Марти: Разбира се, че бих ги подкрепила. Подкрепям и всички онези, които останаха без работа и за съжаление без подкрепата от държавата.

Петър Ангелов: Ева-Марти, благодаря ти за страхотното интервю. Изключителен човек си и аз ти пожелавам само най-доброто от тук нататък. Какво обаче си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Ева-Марти: Аз благодаря за поканата. Пожелавам си да бъда здрава и обичана, за да разпръсквам позитивни емоции и да радвам всички, които ме харесват с нови хитове. На всички читатели желая да бъдат благословени и да не се отказват от мечтите си, защото те се сбъдват.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *