• нд. май 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Cleo Bar & Restaurant – за търсачите на вкусни усещания!

Ако искате да намерите най-уютното местенце с най-вкусната храна, просто посетете ресторант „Cleo bar & restaurant“. Много често наричат ресторанта „Перлата на София“ и с право. Но защо? Защото „Cleo bar & restaurant“ се намира на топ локация в град София – ж.к. Илинден, пл. Преображение.

Ресторантът се отличава с голямо меню от ястия и десерти, кои от кои по-вкусни. Това прави изборът на храна доста труден, но каквото и да поръчат, клиентите винаги остават доволни. Те имат възможност да избират и от богатия асортимент от алкохол. Но това,което най-много отличава „Cleo bar & restaurant“ от всички останали ресторанти е многообразието от зали.Ресторантът разполага с лятна градина,зимна градина, основна зала, бяла зала, детски клуб и вип зала за афтър парти и малки частни събития,както и специалното детско меню, което се предлага за най-малките клиенти. Ресторантът е подходящ както за големи, така и за малки. Докато родителите се наслаждават на прекрасна кухня и приятна компания, децата се забавляват в детския кът.


Хубавата музика, уютната и стилна атмосфера и любезното и бързо обслужване са още няколко от предимствата на „Cleo bar & restaurant“. Много хора, включително и вип лица се доверяват на екипа от професионалисти на ресторант „Cleo bar & restaurant“ за техния празник – рожден ден, юбилей, сватба и други. За доверието към ресторанта и за наистина отличното обслужване говори и добрата им репутация в онлайн пространството. Клиентите постоянно споделят своите впечатления от уникално вкусната храна и изказват благодарности към екипа за прекрасните моменти, които са създали за тях и близките им.

„Cleo bar & restaurant“ е едно място, което трябва да посетите поне веднъж, а защо не и това да стане новото Ви любимо място?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *