• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Проблем” е хитът на лятото в музикалната класация на Folk+ и DJ-те на най-добрите клубове в България

ByПетър Ангелов

сеп. 1, 2020

Музикалната класация която обедини най-добрите DJ в България и медия номер едно “Folk+”, обявиха резултатите от своята музикална класация “Top 10 DJ Select” за лятото 2020-та година.

Най-добрите DJ се обединиха и казаха тежката си дума. Заедно, те подредиха топ 10 на най-големите хитове на лятото, които бяха въртяни в любимите ни нощни клубове в България.

Това се случва за втора поредна година. Благодарение на “Folk+”, DJ-те в България се обединяват и дават своят вот, кои са най-слушаните парчета за лятото. На музикалните награди на “Folk+”, има именно и такава награда. Тази награда е специална и се избира само и единствено от вота на DJ-те. Това е и първата сигурна награда за следващите музикални награди! Точно така, на бляскавата церемония на “Folk+” в началото на следващата година, Софи Маринова и Константин ще получат статуетки за “Летен хит” в музикалната класация на “Folk+”.

Има една песен, която се върти по няколко пъти на вечер. Има една песен, която хората обикнаха още с премиерата си. Има една песен, която се поръчва в нощните клубове и се ротира по няколко пъти. Това в колаборацията на Константин и Софи Маринова “Проблем”.

Само за кратко време , “Проблем” се превърна в любимо парче на феновете и счупи всякакви рекорди. Само за два месеца, видеоклипа генерира над 10 000 000 преглеждания в официалният YouTube канал на Константин, което е поредното доказателство за успеха на проекта.

За първи път, всички DJ в страната са абсолютно единодушно и избраха “Проблем” да бъде на първо място.

Ето как подредиха DJ-те на България, класацията “Top 10 DJ Select Summer 2020”

10. Емрах – Предишното момче

9. Меди – Дивана

8. Данна – Той

7. Емануела & Джия – Мамино синче

6.Малката, Денис Теофиков, Цветелина Грахич и Александър Робов – Не се отказват

5.Анелия и Денис Теофиков – Милион

4. Лидия и Десита ft Теди Александрова – GPS-a

3.Галена – 100 Живота

2.Преслава – Беден в Сърцето

1.Константин и Софи Маринова – Проблем

Редом до големите имена в поп-фолка, място намериха и младите надежди на жанра в лицето на Меди, Лидия, Данна, Денис Теофиков, Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич.

https://youtu.be/377GtYzmFy8

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *