• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова: Никой нищо не ми е вземал

ByПетър Ангелов

сеп. 1, 2020

Изключително обичаната и гласовита Софи Маринова се свърза с “BG Vip News”, за да се сложи край на спекулациите от последните едни.

Припомняме Ви, че една новина обикаля интернет пространството и разпространява невярна информация. Повечето от Вас са видяли гръмките заглавия, че банка е взела дома на Софи Маринова, но това се оказаха куп долни лъжи и измислици по адрес на хитовата изпълнителка.

Ето какво сподели и самата Софи Маринова пред “BG Vip News”.

“Свързах се с Вас, защото през последните няколко дни, много се злоупотреби с моето име. Първо се използваше името и лика ми за измама, която се имаше за цел да събира лични данни и информация от хората, а сега разбирам че са ми взели и дома. Такова нещо НЯМА. Първо, аз не живея в квартал “Драгалевци”, а имам апартамент в “Студентски град”. Лоренцо също има апартамент в “Студентски град”. Искам да посъветвам хората да не вярват на измислени статии и сайтове, а да следят социалните ми мрежи във Facebook и Instagram, защото само там ще намерят истината за нещата, свързани с мен. Съветвам хората да се доверяват само на “BG Vip News”, защото аз давам интервюта само за Вас!”

Екипът ни благодари сърдечно на Софи Маринова, която се доверява на сайта ни, както и за високата ѝ оценка за него!

Феновете се радват на двата проекта, с който Софи Маринова атакува лятото. “Проблем” е тоталният хит на лятото, а “Кифла Фафла” също се радва на изключително голям успех и е едно от най-желаните парчета в ефира на “Фен Тв”.

https://youtu.be/MkG9tjms5YM

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *