• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Силви Димитров – големият победител от конкурса “Пей с мен” на Роксана

ByПетър Ангелов

сеп. 1, 2020

Звездата на фирма “Пайнер” ефира на телевизия “Планета” – Роксана, обяви кой е дългоочакваният победител в конкурса си, за дуетна половинка, “Пей с мен”.

Победителят е само един, а неговото име е Силви Димитров! Честито! Нашият екип с нетърпение очаква дуета на Рокси и Силви, който ще се завърти в ефира на телевизия “Планета” и “Planeta HD”.

Любопитен факт обаче е, че останалите финалисти, не остават с празни ръце, защото ще бъдат продуцирани от “Grand Music Studio” – подаръкът на Роксана за сина ѝ, а той по този начин, се превърна в най-младият муикален продуцент в България.

Повечето от финалистите вече имат артистични псевдоними, което означава че меломаните съвсем скоро може да очакват техните музикални проекти!

Всичко това се случи на абитуриентската вечер на сина на красивата и такантлива Роксана, която направи абитурентската вечер на сина си повече от незабравима.

Всичко бе изпипано до последният детайл, а звездно присъствие не липсваше. На събитието присъстваха музикантите и приятели на Роксана – Dzambo Agusevi Orchestra, Силвестър Матеев – Силвър и Ева-Марти, Саша Рико и Рико Бенд, Ваня Вълкова, Сашо Жокера, Сиси Атанасова, Джамайката, Юлия, македонската звезда Сузана Гавазова и други.

А всички вие, можете да се насладите на финала на конкурса “Пей с мен” от видеото в официалната Facebook страница на “Grand Music Studio”, което можете да гледате и тук.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *