• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ерос: През септември ще представя новият си проект (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 16, 2020

В следващите редове ще прочетете интервюто ми с Ерос – едно младо и много талантливо момче. Той е познат на почитателите на поп-фолка и няма нужда от представяне.. Много ще се радвам, интервюто ми с него да ви докосне..

Петър Ангелов: Ерос, здравей! Това е първото ми интервю с теб.. Как си?

Ерос: Здравей. Много ти благодаря за което. Да, това е първото ми интервю за bgvipnews, и се надявам да не е последното (смее се). А иначе как да съм. Ами много съм добре, все пак е лято, а това е любимият ми сезон, особено юли и август за мен са най-яките месеци. Мерси.

Петър Ангелов: Страхуваш ли се от върлуващият в момента Covid-19? Какво е мнението ти по въпроса?

Ерос: Тук има много неща, които бих искал да споделя с всички хора, които ще прочетат това интервю, но от друга страна.. Не искам да съсипвам прекрасното настроение, което със сигурност всички носят в тези летни и слънчеви дни. Нека направя едно обобщение за covid 19. Не, не се страхувам, защото според мен всичко това е просто един „театрален цирк“, да, точно така! Това е един тратрален цирк, от който много хора имат голяма полза и си играят театеалната пиеса, обаче в цирка, за да е още по-интересно.

Петър Ангелов: Вашият бранш бе един от най-засегнатите и твой колеги излязоха на протест. Ти подкрепи или бе против протеста?

Ерос: Да, за жалост не само нашия бранш бе афектиран, а и доста други. Нещо което провокира много недоволство, омраза, но и в същото време обедини много хора от различни свери за да се борят за една кауза, която за мен лично като кауза е малоумна. Представяте ли си? Някой да трябва да протестира и да се бори за това, че просто ИСКА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!  Напълно подкрепям, даже бях изказал мнение публично защото много хора оплюха доста от хората и колегите излезли на протест. Ще им кажа само едно. Всички те се справят много добре в живота, изкарват много пари, живеят добре. Мислите ли, че излязоха на протест заради тях самите? Не, ето аз ще ви отговоря, не излязоха заради нас певците, а заради всички хора, защото някой трябва да прави нещо когато се случват такива неща, а не да седиш във вкъщи на дивана и да плюеш без да ти пука за случващото се в тази „държава“ в която, както казах, трябва да се бориш и да протестираш, за да може да ти позволят да работиш. Това го няма никъде, смятай! В другите държави, в които затвориха клубове и подобни, не оставиха хората на произвола на съдбата и не криха отпуснатите пари за хората в шкафчета.

Петър Ангелов: Съвсем наскоро, представи новото си музикално предложение  със заглавие „Кажи „Обичам те“. Разкажи ми малко повече за проекта.

Ерос: Да, съвсем скоро я пуснах. Ами това е вече моята любима песен. Не знам как ще прозвучи, но да, на мен ми е любима. Какво да ти разкажа за нея? Ами песен,която заради създалата се ситуация с вируса, беше много, ама наистина много трудно да работим и да я направим точно както аз искам, защото на мойте композитори, аранжори и така нататък им е много трудно да ме разбират точно какво ми е на мен в главата, тъй като аз тази песен я бях сънувал просто, както и всички мой останали песни, а и нямам музикално образование и понякога е доста трудно да обеснявам точно какво искам, но пък поне мога да пея и всичко се получава както съм искал в крайна сметка (смее се). Правихме я околко 4 месеца с един много мнпго талантлив човек, който съм сигурен че ще е едно от следващите топ имена скоро – Румен Руменов. Той всъщост е малък на години, но на талант и акъл надминава много хора. Текста го написах в един автобус, точно за 5 минути и много ми хареса, а музиката както казах я бях сънувал една вечер (смее се). Та да, правихме я доста време, пуснах я, и сега хората и се радват и я слушат.

Петър Ангелов: Да се върна на темата за COVID-19.. На какво те научи самоизолацията, къде я прекара и спазваше ли мерките?

Ерос: Самоизолацията ме научи на едно : ПЕСТЕНЕ НА ПАРИ, да, колкото и смешно да звучи, аз спестих толкова много пари от тази изолация. Даже един ден се обадих на майка ми и ѝ се похвалих, че не съм виждал толкова много пари в банковата си сметка от години, и много се смяхме (смее се). На друго не ме е научила, аз по принцип съм затворен човек и обичам самотата, смисъл за мен си беше съвсем нормално това да не излизам от вкъщи. Ами, да мерките ги спазвах колкото и да не бях доволен от това, че знам, че ни правят на луди, но какво да се прави…

Петър Ангелов: А новото ти музикално предложение, свързано ли е с нова любов?

Ерос:  Ко каза, не!  (смее се)  Историята е на най-добрата ми приятелка, Таня. Тя ми споделяше за нейните мъки в любовта и ме вдъхнови и така написах песента. А и мисля, че много хора се припознават в нея.

Петър Ангелов: Виждаме те с нов цвят на косата.. Русото ли е твоят цвят или просто лека промяна за сезона?

Ерос: Оф, т’ва русо.. Побъркаха ме за това русо. Ами понеже си бях вкъщи доста време без да излизам и се побърках и първия път се боядисах сам, и к’во стана? Станах рижав. (смее се) Веднага се обадих на фризьора със сълзи на очи и аз като кифлите, и викам тва трябва да го оправим иначе си режа главата. Та сега съм рус, да и се харесвам. Не знам дали ще остана така, то при мен е непредсказуема работа (смее се).

Петър Ангелов: Обмислял ли си варианта да се обвържеш с музикална компания и получавал ли си предложения?

Ерос: Да, много пъти съм го обмислял, много пъти съм бил „канен“, макар, че канен не е точната дума, защото аз знам, че ако те „канят“ някъде е за да те черпят, а не ти да им наливаш на тях, но както и да е. В бъдвще пък може и да се обвържа с някоя от музикалните компании в България, не се знае. За сега се самопрпдуцирам колкото и да е трудно и така ще си остане, поне за сега.

Петър Ангелов: Имаш ли приятели сред твойте колеги или вече се завързва приятелство много трудно?

Ерос: То това“ приятел“ според мен е вече една от най рядко срещаните думи в света. Смисъл, тя се използва думата и то доста често, но много хора не и знаят значението. Не, нямам приятели сред колегите за жалост. Почти с 90% от тях се познаваме , сред тях имам и роднини даже, но приятели нямам сред колегите. То това което стана в нашия бранш е малко гнусно.

Петър Ангелов: Какви проекти подготвяш? Дай малко информация за нетърпеливите меломани..

Ерос: Ами в момента работя с Деян Асенов по един доста, аюма доста различен проект за мен. Песента седи вече повече от 1 година, ей така, само защото аз не се наемам да я довърша, все нещо ме спира. Все си мисля, че аз не бих могъл да изпея нещо такова. Но това което направих е, да сменя текста, така че, да се получи нещо по нормално за мойте виждания за пеене. (смее се) Аз за пари, коли, купони и такива не пея и мразя такива песни с безсмислено съдържание. Новата ми песен излиза през септември и е със заглавие „Ашкъм“.

Петър Ангелов: Има ли изпълнители, с които би искал да направиш колаборация? И ако да, кои са те?

Ерос: Ами има, да. Аз много харесвам Джена, Преслава, Софчето. Бих направил дуети с тях на драго сърце.

Петър Ангелов: Имаш ли домашни любимци?

Ерос: Тъжен за мен въпрос. За жалост трябва да отговоря в минало време… Имах кучета, но вече не са сред нас. Скоро бих се радвал да имам отново куче. Не обичам котки, мишки и други такива „домашни любимци“. Само кучета!

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Ерос: Ами нещо сигурно е, че се виждам на 30! (смее се) Иначе не знам, но хайде нека бъда смел. Виждам се истински щастлив, със същата усмивка ( ако не ми се развалят зъбите до тогава, че ям много шоколад), успешен и доволен от себе си.

Петър Ангелов: Къде би избрал да отидеш на море? В България или в чужбина?

Ерос: В момента съм на море в чужбина, но си обичам и морето в България. 50 на 50! (усмихва се)

Петър Ангелов: Благодаря ти за хубавото интервю! Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Ерос: Аз ти благодаря за отделеното време, за хубавите въпроси и за професионализма. Ще им пожелая да са здрави, да са щастливи, ама истински щастливи. Да не завиждат на никого , да се борят за това което искат и да бъдат по добри

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *