• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Силвър: Не сте видели и 1/3-та от всичко (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 16, 2020

Скъпи приятели и читатели, в следващите редове ще прочетете интервюто ми с един от най-добрите български изпълнители – Силвестър Матеев, Силвър. Освен всичко, Силвър е изключително успешен продуцент, композитор и какво ли още не.. Това е един от малкото хора, които заслужават адмирации за всичко!

Петър Ангелов: Силвър, здравей! Как си? Къде те намирам?

Силвър: Здравей! Изключително ми е приятно, че заставам пред една моя любима и смело мога да кажа една от малкото обективни светски платформи в страната. Слава на Бог съм добре, предвид ситуацията. Намираш ме в студиото, разбира се. В моят дом, в моята крепост.

Петър Ангелов: Разкажи ми малко за периода ти на изолация? Как го прекара? До какви заключения стигна?

Силвър: Периодът на изолация..щеше ми се да не беше се случвал. В началото бях у дома, заедно със семейството ми. След това, първото място, което посетих бе студиото. Създадохме песните “Страшен пич” с Ева-Марти и “Тик-Ток” с Наси. Тези проекти са “деца на изолацията”. С две думи – и тогава работех. Изводите, които си направих са доста. Най-основният обаче е този, трябва да променим себе си и да започнем да пазим земята си. Тя има силата да се самоизгради на ново. Виждате – светът спря, земята си взе заслужена почивка. Бяхме го превърнали в свинщина. Ние сме тези, които не можем без планетата си. Нея ще я има и след нас. Трябва да се променим. Да променим мисленето и действията си. За да не се превърне сегашната ситуация в обичайна.

Петър Ангелов: Струвахаше ли се за себе си, семейството ти и приятелите ти от COVID-19?

Силвър: Който вярва в Бог е грехота да се тревожи.

Петър Ангелов: Стартира онлайн шоуто „Silver Star Show“.. Един много дълго подготвян проект. Очакваше ли толкова голям успех?

Силвър:  “Silver Star Show” – моя сбъдната мечта. И очаквах и не очаквах. Но съм щастлив, че се радва на такъв успех. Искам само да кажа, че това, което видяха зрителите не е и 1/3 от това, което всъщност е концепцията на шоуто!

Петър Ангелов: Наред с шоуто, създаде и благотворителна кауза. Разкажи ми малко повече за нея!

Силвър: Благодаря за този въпрос. Всеки изпратен sms ще бъде дарен на евангело-протестанска църква “Пробуждане”, средства, с които ще бъдат подпомогнати хора от крайните ромски квартали. Очакваме отчети от операторите съвсем скоро, тъй, като работим с посредници.

Петър Ангелов: Влезе на фючъринг в тоталният хит на Ева-Марти „Чисто луд“. Да очакваме ли скоро дует? Знаеш, феновете си искат дует между вас.

Силвър: Феновете да очакват самостоятелно парче от мен. А, усещам, че скоро и аз ще избухна с мое парче. Някаква интересна муза ще ме връхлети съвсем скоро.

Петър Ангелов: Самостоятелно парче? Знаеш, меломаните си искат тяхното..

Силвър:  Знам..и затова ще им го дам.

Петър Ангелов: Да очакваме ли нови попълнения в каталога на „Fantasy Group Media“?

Силвър:  Разбира се.

Петър Ангелов: Би ли влязъл в риалити формат? Или не намериш себе си в подобен тип формати..

Силвър:  Бих, ако намеря себе си в подобен – задължително.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Силвър:  Може ли да го запазя за себе си? Ще кажа само, че онова, в което виждам себе си и след 5 и след 50 години, Дай Боже, е изцяло свързано с FGM.

Петър Ангелов:  Имало ли е момент ,в който си искал да се откажеш от всичко? –

Силвър:  Никога! Мечтите могат да ти омръзнат, само ако си недостоен за тях.

Петър Ангелов: Има ли приятелство в музиката? Разочарован ли си от някого?

Силвър:  Има и приятелство има и разочарования, но ако имаш време да обръщаш внимание на тези неща. А, ако имаш време да обръщаш внимание на разочарованията и дребни свади, значи не усещаш достатъчно това изкуство.
  Музиката е нещо велико. Музиката е богатство, което изразява душата на един човек и може да достигне до милиони други. Единствената форма на изкуство, което е способно да откъсва от реалността и ни кара да мечтаем; да се усмихваме и същевременно може да ни натъжи; да ни ядоса и паралелно с това да ни успокои. Музиката е вторият най-силен катализатор на емоции след любовта.

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Силвър:  Мечтите ми са изцяло свързани с растежа и развитието на FGM. Мечтая един ден да отбележат стотния рожден ден на лейбъла. Това ще означава, че сме се справили. (Усмихва се)

Петър Ангелов: Какво искаш да ти се случи до края на 2020-та година?

Силвър:  Искам тази ситуация да приключи. Вярвам, че Бог е промислил и скоро всичко ще бъде наред. Май, май искам тази година да свърши по-бързо.

Петър Ангелов: Да очакваме ли албум или сборна компилация на изпълнителите от „Fantasy Group Media“? Или мислиш, че това вече е отживелица..

Силвър:  Не е отживелица. Ако беше нямаше най-големите да издават албуми, говоря в световен мащаб. Нека хората да очакват. Всеки издаден албум е история, а ако историята е добра – тя никога няма да бъде отживелица.

Петър Ангелов: Благодаря ти за прекрасното интервю! Пожелай нещо на нашите читатели!

Силвър: И аз благодаря за интереса. Пожелавам на читателите здраве. И нека никога не губят вяра в Бога. Нека не забравят, че най-тъмно е преди изгрев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *