• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Уникален аромат и страхотен стил от Евгения Борисова

ByПетър Ангелов

дек. 20, 2020

Евгения Борисова безспорно е сред най-талантливите дизайнерки на България. Нейните рокли са предпочитани както от популярните дами от родният и световен хайлайф, така и от обикновените момичета и жени, които искат да се чувстват като принцеси.

Евгения Борисова е запазената марка за луксозни, дизайнернески рокли, които са изпипани до последен детайл и абсолютно съвършенство. Брандът се слави с безупречна кройка, както и с материи и дантели от най-висок клас. Разбира се, Евгения Борисова е предпочитаният избор на нежната половина на човечеството за техните най-важни мигове – абитуриентски балове, сватби и куп други значими събития. Сватбените рокли се отличават с неподражаем стил и елегантност.

Разгледайте повече на www.evgeniyaborisova.com

През трудната за всички 2020-та година година, Евгения Борисова си подари 10 парфюма за рожденият си ден. 10 аромата, които носят името ѝ и се превърнаха в истински хит както сред дамите от хайлайфа, така и от всички, които искат да ухаят повече от невероятно. Любопитен факт е, че намираме и мъжки парфюми, както и унисекс аромати, които са с невероятна трайност и най-високо качество.

Парфюмите се отличават както с най-висок клас съставки, така и в изключително луксозни бутилки. Бутилките са с висококачествено и плътно стъкло, което е затъмнено с цвят, за да бъде запазен парфюма за по-дълго време. Бутилките са с метално захващане на пулверизатора, за да се предотврати изтичане. Златни са металната капачка с гравирана марка и емлемата върху бутилката с името Evgeniya Borisova.

Към всеки закупен парфюм има луксозна подаръчна торбичка, както и луксозна кутия, която да съхранява добре парфюма. Има и картичка с логото на Евгения Борисова, върху която ще можете да напишете собственоръчно пожелание със златен химикал. Нима това не е перфектният подарък?

Последвайте Евгения Борисова:

Instagram

Facebook страница за Мода

Facebook страница на парфюмите

Website

Снимка: Инстаграм профил на Евгения Борисова

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *