• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

EXIT Festival се отлага за 2021!

ByПетър Ангелов

юли 13, 2020

В социалните мрежи на един от най-големите световни фестивали „EXIT Festival“, се появи информация от която става ясно, че дългоочакваният фестивал се отлага!

От информацията става ясно, че заради здравната система и върлуващата пандемия, фестивалът се отлага и края на месеца ще бъдат извадени нови дати за следващата 2021-ва година.

„Скъпи приятели, За съжаление здравната ситуация в Сърбия не се подобри, откакто за последно се обърнахме към Вас и имайки предвид, че Вашето здраве и безопасност са на първо място, празнуването на 20 години EXIT Festival няма да се проведе от 13 до 16 август тази година на крепостта Петроварадин. Ще обявим датите на EXIT 2021 до края на месеца, но тъй като разсрочването на фестивалните дати е трудоемък и всеобхватен процес, който отнема време, затова Ви молим за малко повече търпение. Информация относно възстановяването на суми за всички, които не желаят да запазят билета си за следващото издание на фестивала, ще бъде публикувана скоро, както и всяка друга важна информация за фестивала. Бъдете здрави и се грижете един за друг.“

Всички ние очаквахме EXIT с огромно нетърпение и нямахме търпение за него, но уви, здравето е на първо място!

Очаквайте подробности скоро!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *